- 14 Şubat 2019
- 48
- 17
- 38
- 33
- Konu Sahibi melegimmgelsin
-
Kendi testleri başkaymış ama virüsten dolayı bu markayla anlaşmışlar bakalim Bnmde ilk ben 2. Günden itibaren başladımTeşekkür ederim canım bende oradan aldım halen kargoda elime ulaşmadı zaman kaybetmemek için eczaneden miratech marka ovulasyon testi aldım gelince onla devam edeceğim
Fazla mi damlatiyorsunuz acaba teste?Herkesi canı gönülden selamlıyorum. Bende polikistik over sendromu var. 10 aydır evliyiz ve yaklaşık 3 aydır çocuk istiyoruz. Yumurtlama takibi için Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. İkinci çizgi çok silik değil ama tam nette değil bunun da nedenini merak ediyorum. Eki Görüntüle 2639164 Sizden ricam testlere bakıp yorumlayabilir misiniz? Çünkü ben hiçbir şey anlamadım. (Bu arada adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti)
Evet canım bana aynı şekilde söyledi bende regl biter bitmez başladım inşallah güzel haberler alırızKendi testleri başkaymış ama virüsten dolayı bu markayla anlaşmışlar bakalim Bnmde ilk ben 2. Günden itibaren başladım
Testte yazdığı gibi 3-4 damlaFazla mi damlatiyorsunuz acaba teste?
2-3 damla yetiyor canım. Fazla gelmiş biraz sanki damlalarTestte yazdığı gibi 3-4 damla
Belki ondan da olabilir ben ilk defa kullanıyorum. Bundan sonra yaptığımda 2-3 damla damlatayım. Sağ ol yardımın için2-3 damla yetiyor canım. Fazla gelmiş biraz sanki damlalar
Ben 3 damla damlatiyorum böyle koyuluk olmuyor daha net bir görüntü oluyor. Rica ederim canımBelki ondan da olabilir ben ilk defa kullanıyorum. Bundan sonra yaptığımda 2-3 damla damlatayım. Sağ ol yardımın için
Aslında ben de 3 damla damlattım çok nadiren 4. Koyuluğun nedeninin pco olduğunu düşünüyorum. Vücut sürekli yumurtlamaya çalışıyor ama olmuyor.Ben 3 damla damlatiyorum böyle koyuluk olmuyor daha net bir görüntü oluyor. Rica ederim canım
Arka planındaki koyuluktan bahsettim canım arkası koyu olunca bi tık daha çizgiler de koyu çıkıyorAslında ben de 3 damla damlattım çok nadiren 4. Koyuluğun nedeninin pco olduğunu düşünüyorum. Vücut sürekli yumurtlamaya çalışıyor ama olmuyor.
Anladım canım daha az damlatayım bundan sonra bir bakalım.Arka planındaki koyuluktan bahsettim canım arkası koyu olunca bi tık daha çizgiler de koyu çıkıyor
Lh hormonun yüksek çıktıysa ki bu pkoda olan bi şeydir o yüzden böyle hep koyu olmuş büyük ihtimalleHerkesi canı gönülden selamlıyorum. Bende polikistik over sendromu var. 10 aydır evliyiz ve yaklaşık 3 aydır çocuk istiyoruz. Yumurtlama takibi için Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. İkinci çizgi çok silik değil ama tam nette değil bunun da nedenini merak ediyorum. Eki Görüntüle 2639164 Sizden ricam testlere bakıp yorumlayabilir misiniz? Çünkü ben hiçbir şey anlamadım. (Bu arada adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti)
Aynen canım düşün ki hala adet olamadım ve yumurtladığımı da sanmıyorum.Lh hormonun yüksek çıktıysa ki bu pkoda olan bi şeydir o yüzden böyle hep koyu olmuş büyük ihtimalle
Çok iyi anlıyorum, bende de pko var ama evli değilim. Sıkıntı yapmayın, bütün pkoluların anne olucanı düşünüyorum bu çağımızın hastalığı olmaya başladı, yumurta rezervimiz de az olabilirdi. Buna da şükür hep böyle düşünün, anne olunca haber verin bizlere deAynen canım düşün ki hala adet olamadım ve yumurtladığımı da sanmıyorum.Bekletiyorum testleri o yüzden diğer döngüde kullanacağım.
İnşaAllah Rabbim nasip ederse ilk işim buraya tüm ayrıntılarıyla yazmak olacak. İyi temennilerin için çok teşekkür ederim.Çok iyi anlıyorum, bende de pko var ama evli değilim. Sıkıntı yapmayın, bütün pkoluların anne olucanı düşünüyorum bu çağımızın hastalığı olmaya başladı, yumurta rezervimiz de az olabilirdi. Buna da şükür hep böyle düşünün, anne olunca haber verin bizlere de
Canım pik gibi duruyor ama sende pco vardı ve testlerin koyu çıkıyordu diye hatırlıyorum. Yumurtlama olduğunda lh 10-20 kat artıyormuş öyle okudum yani normalde de koyu olan testlerin yumurtlama olursa patlarcasına koyu olması lazım yani ben de senin gibiyim pco var ve yumurtlayamıykrum testlerim seninki gibi çıkıyor. İlaçla yumurtladığımda patlarcasına koyu çıktı, sen yine de değerlendir boş geçme ama bence yumurtlama değil tam. Yani normal birinin olsa bu test yumurtlamadır ama senin benim gibilerde değil bence. Ama sen yine de değerlendir. Bak benim testim böyle çıkmıştı hayatımda 1 kez görebildim böyle
Çok teşekkür ederim cevabın için canım benim. Aynen benim normalde de koyu çıkıyor ve yumurtlayamayınca o gelişen yumurtalar kiste dönüşüyor bizde. Birkaç gündür yoğun akıntım ve göğüs batmalarım olmuştu bugün de uzayan beyaz akıntıyı görünce bir kere daha deneyeyim şansımı dedim. Su alımına pek dikkat etmedim aslında ama ilk defa böyle koyu çıkınca şaşırdım.Canım pik gibi duruyor ama sende pco vardı ve testlerin koyu çıkıyordu diye hatırlıyorum. Yumurtlama olduğunda lh 10-20 kat artıyormuş öyle okudum yani normalde de koyu olan testlerin yumurtlama olursa patlarcasına koyu olması lazım yani ben de senin gibiyim pco var ve yumurtlayamıykrum testlerim seninki gibi çıkıyor. İlaçla yumurtladığımda patlarcasına koyu çıktı, sen yine de değerlendir boş geçme ama bence yumurtlama değil tam. Yani normal birinin olsa bu test yumurtlamadır ama senin benim gibilerde değil bence. Ama sen yine de değerlendir. Bak benim testim böyle çıkmıştı hayatımda 1 kez görebildim böyle
Ben de inofolic combi kullanıyorum zaten. İlaçla böyle düşün yani. Bugün 28 gün oluyor gecikme.Canım pik gibi duruyor ama sende pco vardı ve testlerin koyu çıkıyordu diye hatırlıyorum. Yumurtlama olduğunda lh 10-20 kat artıyormuş öyle okudum yani normalde de koyu olan testlerin yumurtlama olursa patlarcasına koyu olması lazım yani ben de senin gibiyim pco var ve yumurtlayamıykrum testlerim seninki gibi çıkıyor. İlaçla yumurtladığımda patlarcasına koyu çıktı, sen yine de değerlendir boş geçme ama bence yumurtlama değil tam. Yani normal birinin olsa bu test yumurtlamadır ama senin benim gibilerde değil bence. Ama sen yine de değerlendir. Bak benim testim böyle çıkmıştı hayatımda 1 kez görebildim böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?