• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testime bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım bende oradan aldım halen kargoda elime ulaşmadı zaman kaybetmemek için eczaneden miratech marka ovulasyon testi aldım gelince onla devam edeceğim
Kendi testleri başkaymış ama virüsten dolayı bu markayla anlaşmışlar bakalim Bnmde ilk ben 2. Günden itibaren başladım

Herkesi canı gönülden selamlıyorum. Bende polikistik over sendromu var. 10 aydır evliyiz ve yaklaşık 3 aydır çocuk istiyoruz. Yumurtlama takibi için Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. İkinci çizgi çok silik değil ama tam nette değil bunun da nedenini merak ediyorum. Eki Görüntüle 2639164 Sizden ricam testlere bakıp yorumlayabilir misiniz? Çünkü ben hiçbir şey anlamadım. (Bu arada adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti)😒
Fazla mi damlatiyorsunuz acaba teste?

Ben 3 damla damlatiyorum böyle koyuluk olmuyor daha net bir görüntü oluyor. Rica ederim canım 😊
Aslında ben de 3 damla damlattım çok nadiren 4. Koyuluğun nedeninin pco olduğunu düşünüyorum. Vücut sürekli yumurtlamaya çalışıyor ama olmuyor.

Herkesi canı gönülden selamlıyorum. Bende polikistik over sendromu var. 10 aydır evliyiz ve yaklaşık 3 aydır çocuk istiyoruz. Yumurtlama takibi için Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. İkinci çizgi çok silik değil ama tam nette değil bunun da nedenini merak ediyorum. Eki Görüntüle 2639164 Sizden ricam testlere bakıp yorumlayabilir misiniz? Çünkü ben hiçbir şey anlamadım. (Bu arada adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti)😒
Lh hormonun yüksek çıktıysa ki bu pkoda olan bi şeydir o yüzden böyle hep koyu olmuş büyük ihtimalle

Aynen canım düşün ki hala adet olamadım ve yumurtladığımı da sanmıyorum. 😔 Bekletiyorum testleri o yüzden diğer döngüde kullanacağım.
Çok iyi anlıyorum, bende de pko var ama evli değilim. Sıkıntı yapmayın, bütün pkoluların anne olucanı düşünüyorum bu çağımızın hastalığı olmaya başladı, yumurta rezervimiz de az olabilirdi. Buna da şükür hep böyle düşünün, anne olunca haber verin bizlere de 🌼

Çok iyi anlıyorum, bende de pko var ama evli değilim. Sıkıntı yapmayın, bütün pkoluların anne olucanı düşünüyorum bu çağımızın hastalığı olmaya başladı, yumurta rezervimiz de az olabilirdi. Buna da şükür hep böyle düşünün, anne olunca haber verin bizlere de 🌼
İnşaAllah Rabbim nasip ederse ilk işim buraya tüm ayrıntılarıyla yazmak olacak. İyi temennilerin için çok teşekkür ederim. 🥰🌺

Kızlarrrr... Acil Yardımınız gerekiyor.
Bu ovulasyon testi pik mi sizce? :KK64:
20200602_203736.jpg

Kızlarrrr... Acil Yardımınız gerekiyor.
Bu ovulasyon testi pik mi sizce? :KK64: Eki Görüntüle 2643593
Canım pik gibi duruyor ama sende pco vardı ve testlerin koyu çıkıyordu diye hatırlıyorum. Yumurtlama olduğunda lh 10-20 kat artıyormuş öyle okudum yani normalde de koyu olan testlerin yumurtlama olursa patlarcasına koyu olması lazım yani ben de senin gibiyim pco var ve yumurtlayamıykrum testlerim seninki gibi çıkıyor. İlaçla yumurtladığımda patlarcasına koyu çıktı, sen yine de değerlendir boş geçme ama bence yumurtlama değil tam. Yani normal birinin olsa bu test yumurtlamadır ama senin benim gibilerde değil bence. Ama sen yine de değerlendir. Bak benim testim böyle çıkmıştı hayatımda 1 kez görebildim böyle 😞

Eklentiler

• 8024CEEA-4136-495B-AD0A-6D9F8D4216AA.jpeg
    8024CEEA-4136-495B-AD0A-6D9F8D4216AA.jpeg
    52,5 KB · Görüntüleme: 52
Canım pik gibi duruyor ama sende pco vardı ve testlerin koyu çıkıyordu diye hatırlıyorum. Yumurtlama olduğunda lh 10-20 kat artıyormuş öyle okudum yani normalde de koyu olan testlerin yumurtlama olursa patlarcasına koyu olması lazım yani ben de senin gibiyim pco var ve yumurtlayamıykrum testlerim seninki gibi çıkıyor. İlaçla yumurtladığımda patlarcasına koyu çıktı, sen yine de değerlendir boş geçme ama bence yumurtlama değil tam. Yani normal birinin olsa bu test yumurtlamadır ama senin benim gibilerde değil bence. Ama sen yine de değerlendir. Bak benim testim böyle çıkmıştı hayatımda 1 kez görebildim böyle 😞
Çok teşekkür ederim cevabın için canım benim. Aynen benim normalde de koyu çıkıyor ve yumurtlayamayınca o gelişen yumurtalar kiste dönüşüyor bizde. Birkaç gündür yoğun akıntım ve göğüs batmalarım olmuştu bugün de uzayan beyaz akıntıyı görünce bir kere daha deneyeyim şansımı dedim. Su alımına pek dikkat etmedim aslında ama ilk defa böyle koyu çıkınca şaşırdım. :110: Çok zor bizim işler.

Ben de inofolic combi kullanıyorum zaten. İlaçla böyle düşün yani. Bugün 28 gün oluyor gecikme. 😒

Ben üç yıl olacak evliyim ve yaşım 27. İlk defa muayene oldum. Eşimde benimle birlikte oldu. Geçen ay başladık. Adetin üçüncü günü gittim alttan muayene oldum ve polikistik over başlangıcı olduğumu öğrendim. Aynı zamanda iltihabımda vardı. İğneler hormon hapı Dostinex sayesinde düzeldi. O zaman hormon testimde FSH 8.1 ploraktin 38.9 çıkmıştı. Rahim filmi istedi. Anestezi ile oldum temiz çıktı. Bana önümüzdeki ay gel adetin üçüncü günü ovülasyon takibi başlıcam dedi. Adetin üçüncü günü gittim baktı sağda ve solda yumurta takibine başladı. Sağ 8 küsür ile 10 küsürden yukarı çıkmadı. Ama sol çok iyi büyüdü. Bu sırada Ganol f 450 37.5 birim kullandım. yumurtam solda 20 mm olunca çatlatma iğnesi vurdurdu ovitrelle. Yumurtam 23 mm oldu yine çatlamadı ikinci kez overtille vuruldum . Dün gittim 33 mm olmuş çatlamamış. Bana tek sorunun bu dedi. Doğala bırakalım her ay böyle olacak değil dedi. İğne ilaç vermiyorum dedi. Tedaviyi noktaladı. Özelde oldum bu arada. Cuma günü yarın tekrar gidicem son kez bakıcak. Umarım çatlar bir mucize bende burada görünce ovülasyon takibi başladım. Dün tam günümdü testte koyu çıktı zaten. Eşimin testleri iyininde iyisi çıktı. Biz de doğurganlık zamanından beri her gün değerlendirme yaptık. Devamda ediyoruz. Şimdi bu teste göre pik değil mi?
Üstteki dün alttaki bugün yaptığım

Eklentiler

• IMG_20200924_211507.jpg
    IMG_20200924_211507.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 35
Back