• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testime bakabilir misiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

melegimmgelsin

Kocasına aşık❤️ meleğini bekliyor... 💙
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
257
147
18
29
Herkesi canı gönülden selamlıyorum. Bende polikistik over sendromu var. 10 aydır evliyiz ve yaklaşık 3 aydır çocuk istiyoruz. Yumurtlama takibi için Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. İkinci çizgi çok silik değil ama tam nette değil bunun da nedenini merak ediyorum.
20200524_023653.jpg
Sizden ricam testlere bakıp yorumlayabilir misiniz? Çünkü ben hiçbir şey anlamadım. (Bu arada adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti)😒

Ayy inşaAllah bakalım, değerlendirildi. Ama tam koyu çıkmayınca ben de emin olamadım. :dua:

Biri erken gebelik testi olmak üzere toplamda 3 test yaptım ama sonuç maalesef negatif. :KK43:
anlayamadıgım bi sürü şey oldu, öncelikle yaptıgın tüm testler bu kadar mı 19 günlük bi gecikmedeysen testi yapmaya keşke adet olup bittikten sonra baslasaydın. Bir de polikistik misin, gecikmelerin hep olur muydu eğer öyleyse adetlerini düzensiz kabul et ve bir önceki ay ki adetini baz alarak gecikme yasadıgını düşünmemelisin.Her ne kadar 23 mayıs da yumurtlama olmuş gibi gözükse de diğer testlerin de pek silik çıkmış sayılmaz sabah 10 da yaptıklarını ilk idrarınla mı yapıyorsun? Öğlen 2 ile 6 arası testi ypmnı öneririm.. 23 mayısı yumurtlama kabul edersen +14 veya 16 gün sonra ya adet olursun ya hamileliğini öğrenirsin

anlayamadıgım bi sürü şey oldu, öncelikle yaptıgın tüm testler bu kadar mı 19 günlük bi gecikmedeysen testi yapmaya keşke adet olup bittikten sonra baslasaydın. Bir de polikistik misin, gecikmelerin hep olur muydu eğer öyleyse adetlerini düzensiz kabul et ve bir önceki ay ki adetini baz alarak gecikme yasadıgını düşünmemelisin.Her ne kadar 23 mayıs da yumurtlama olmuş gibi gözükse de diğer testlerin de pek silik çıkmış sayılmaz sabah 10 da yaptıklarını ilk idrarınla mı yapıyorsun? Öğlen 2 ile 6 arası testi ypmnı öneririm.. 23 mayısı yumurtlama kabul edersen +14 veya 16 gün sonra ya adet olursun ya hamileliğini öğrenirsin
Polikistik overim ve adetlerim hep düzensizdir. Doktor inofolic combi verince ben de evet bu ay olacak dedim. Normal döngüm 26 gündür gecikme olunca ümitlendim, bir hafta ve sonrasında 3 test yaptım gebelik için ancak sonuç negatifti. 😒Forumdan yumurtlama takip testlerini görünce biz de eşimle sipariş verelim dedik 50 li laboquick test elime ayın 16 sında ulaştı. Aslında adet olup bitince başlayacaktım ama akıntılarım olunca acaba yumurtluyor muyum dedim ve resimde görülen günlerde test yaptım. Hiçbirini sabah idrarıyla yapmadım. Bunun için çok detay araştırma yapmıştım zaten. Sıvı alımına ve saatlere dikkat ederek yaptım.

Polikistik overim ve adetlerim hep düzensizdir. Doktor inofolic combi verince ben de evet bu ay olacak dedim. Normal döngüm 26 gündür gecikme olunca ümitlendim, bir hafta ve sonrasında 3 test yaptım gebelik için ancak sonuç negatifti. 😒Forumdan yumurtlama takip testlerini görünce biz de eşimle sipariş verelim dedik 50 li laboquick test elime ayın 16 sında ulaştı. Aslında adet olup bitince başlayacaktım ama akıntılarım olunca acaba yumurtluyor muyum dedim ve resimde görülen günlerde test yaptım. Hiçbirini sabah idrarıyla yapmadım. Bunun için çok detay araştırma yapmıştım zaten. Sıvı alımına ve saatlere dikkat ederek yaptım.
Anladım şimdi :) 23 den sonra devam ettin mi teste silikleşmeye başladı mı cünkü 23 ü yumurtlama olmuş bence 14 gün sonra gebelik testi yap o zaman:)

Herkesi canı gönülden selamlıyorum. Bende polikistik over sendromu var. 10 aydır evliyiz ve yaklaşık 3 aydır çocuk istiyoruz. Yumurtlama takibi için Laboquick ovulasyon testi aldım. Bir süredir deniyorum ancak pik göremedim henüz. İkinci çizgi çok silik değil ama tam nette değil bunun da nedenini merak ediyorum. Eki Görüntüle 2639164 Sizden ricam testlere bakıp yorumlayabilir misiniz? Çünkü ben hiçbir şey anlamadım. (Bu arada adetim bugün itibariyle 19 gün gecikti)😒
Canım bunlarda yumurtlama yok, pco olduğu için koyu çıkmış ama pik değil bunlar

Bende öyle düşünüyorum canım. Polikistik over kaynaklı bir durum olmalı çünkü bir gün biraz koyu öbür gün silik ama hiçbir zaman tam koyu değil.
Aynen öyle bende de pcodan dolayı akıntı oluyor aynı yumurtlama akıntısı gibi ama yumurtlama olmuyor ve birkaç gün değil devamlı bir akıntı

Aynen öyle bende de pcodan dolayı akıntı oluyor aynı yumurtlama akıntısı gibi ama yumurtlama olmuyor ve birkaç gün değil devamlı bir akıntı
Aynen ya hatta böyle gebeliğin tüm belirtileriyle aynı olunca her defasında bir ümitleniyor insan sonra yine hüsran. :110:

kızlarını güncel mi bilmiyorum bgn yumurtlama günü başlamış dimi kac gün sürer oncedenmi değerlendirmek gerekir

Eklentiler

• 20200526_203824.jpg
    20200526_203824.jpg
    74,2 KB · Görüntüleme: 167
kızlarını güncel mi bilmiyorum bgn yumurtlama günü başlamış dimi kac gün sürer oncedenmi değerlendirmek gerekir
Canım 26 mayıs pik olmuş mutlaka bugun ve önümüzdeki 3 günü değerlendir t çizgisi c cizgisine göre daha silik olunca yumurta çatlamış demek ve testi yapmayı bitirirsin

Teşekkürler evet 26 si yani bugün başladı ama bugün değerlendiremem eşim çalışıyor
Yarın mutlaka değerlendir o zaman canım bu arada birkaç soru sormak istiyorum bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 3 gündür yapıyorum senmregl kaç gün sonra piki görmüş oldun ve kullandığın test markasını adı ne regl döngün kaç gün sürüyor

Yarın mutlaka değerlendir o zaman canım bu arada birkaç soru sormak istiyorum bende ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 3 gündür yapıyorum senmregl kaç gün sonra piki görmüş oldun ve kullandığın test markasını adı ne regl döngün kaç gün sürüyor
Bnde ilk defa kullanmaya başladım bu ay 16. Gün-de görmüş oldum kac gün sürer bilmiyorum ınstagramda burgebeningunlugu sayfası var ya ordan aldim ebru ceylandan

Bnde ilk defa kullanmaya başladım bu ay 16. Gün-de görmüş oldum kac gün sürer bilmiyorum ınstagramda burgebeningunlugu sayfası var ya ordan aldim ebru ceylandan
Teşekkür ederim canım bende oradan aldım halen kargoda elime ulaşmadı zaman kaybetmemek için eczaneden miratech marka ovulasyon testi aldım gelince onla devam edeceğim

Back