Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çift çizgiyi yakaladıktan sonra devam ettiniz mi teste kaç güne silikleşmeye başlıyo diye

Pazartesi günü kopkoyuydu dün test yapmadım bugün deneyim dedim baya silikleşmiş şaşırdım

Slm kızlar bende ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 1 haftadır yapiyodum çok köyü değildi ama değerlendirdik gün aşırı..pazartesi baya kasik agrım vardı sonra beyaz akıntıda başladı ama ovulasyon silikti salı da sancim devam ettim akşamüstü test yaptım daha koyuydu değerlendirdik bugün hiç sanci kalmadı catladimi sizce tutmuş mudur ki :işsiz:

Bende çatlatma iğnesi yaptırdım içinde gebelik hormonu olduğu için 5 gündür eşit derecede koyu takip edemedim çatladımı çatlamadımı bilmiyorum

Slm kızlar bende ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 1 haftadır yapiyodum çok köyü değildi ama değerlendirdik gün aşırı..pazartesi baya kasik agrım vardı sonra beyaz akıntıda başladı ama ovulasyon silikti salı da sancim devam ettim akşamüstü test yaptım daha koyuydu değerlendirdik bugün hiç sanci kalmadı catladimi sizce tutmuş mudur ki :işsiz:
Testi sıvı alımına çok dikkat etmeden yaptıysan ondan çok çok koyu çıkmamıştır canım bence çatlamış gibi ama bebek tutundu mu artık 14 gün sonra falan görücez bakalım

Silikleşene kadar yap. Bat tarihini bilmiş olursun bak bunlar benim testim benim yumurtam 5inde çatladı

merhaba hayırlı olsun :) peki değerlendirmeyi hangi günler yaptınız acaba koyu çizgiyi görünce hergünmü

Back