Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silikleşene kadar yap. Bat tarihini bilmiş olursun bak bunlar benim testim benim yumurtam 5inde çatladı

Eklentiler

• C4E77B2D-2AB8-46FF-B030-1A6EB088F339.png
    202,2 KB · Görüntüleme: 119
Merhabalar benim ilk bebeğim tüp bebek arkasından clomenle ikizlere hamile kaldım ama 5 ay önce kaybettik kalp atışları durdu şu anda tekrar düşünüyoruz ve clomen kullandım dün 15 gün de ve yumurtam 19mm olmuş sizce normal mi doktor üç günü değerlendir dedi predictor ovulasyon testi kullandım hatta aynı gün üçtane yaptım hepsi farklı çıktı

Kızlar negatif mi

Eklentiler

• 68221F57-8F1C-491B-8533-02D73B5D2900.jpeg
    14,8 KB · Görüntüleme: 71
Evet pik yapmış. Çalışmalar başlasın :) Benim de cumartesi pik oldu. Ne zaman ara vermek lazım ilişkiye bilemedin
Ben yumurtlama için klomen kullandım bu ay yumurta takibim yapılcaktı iki gün sonra ama eşimde yarın sabah yurt dışına çıkıcak üzülüyodum ama bugün çift çizgiyi gördüm bu gece artık tek bir çalışmayla şansımı denicem canım bence sen gün aşırı devam et çalışmalara

Kaç gündür yapıyorsun testi canım? Sperm 72 saat kalıyormuş canlı olacaksa tek ilişkiyle de olur inşallah.
Benim eşimde sperm sorunu yok o yüzden riske atmayacam bu günleri ara vermeden değerlendireceğim. İnşallah hayırlı haber alırız.

Bir haftadır yapıyorum canım testi hep silik çizgiydi ve sonradan beliriyodu bugün hemen koyulaştı inşallah Allahım bu kez olur sen benden önce öğreniceksin olup olmadığını hayırlı haberler verelim birbirimize umarım

İnşallah canım ya. Sadece yumurtayla da olmuyor bu iş tabi. Ama o çift çizgiyi görünce bile aklım başımdan gitti :) öyle sevindim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…