- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 43
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Evet pik yapmış değerlendir yarında değerlendirEki Görüntüle 2107980
Pozitif sanırım.Bu gece değerlendirmeli miyim
Ay çok sevindim. Günlerdir 50 test yaptım. 20. Günde çıktı. Şimdi de 3 farklı test yaptım, farklı marka. Hepsinde böyle çıktıEvet pik yapmış değerlendir yarında değerlendir
Yarınıda boş bırakma eşinde sperm sorunu yoksa. Yarın çatlayacak yumurtan büyük ihtimalleEvet, Türkiye daha koyu gibi. Şimdi bu akşam deneyeyim, yarın boş, Cuma yine deneyeyim
Tamam, teşekkür ederim inşallah hayırlısıylaYarınıda boş bırakma eşinde sperm sorunu yoksa. Yarın çatlayacak yumurtan büyük ihtimalle
Büyük bi ihtimal akşam daha koyu olur. Pozitif gibi geldi banaKızlar negatif mi
Cevapladığın için sağol canım sıvı alımına dikkat etmeden öylesine yaptım bunu şimdi bişey içmeden bekleyip tekrarlıcam tekrar bakarızBüyük bi ihtimal akşam daha koyu olur. Pozitif gibi geldi bana
Evet pik yapmış. Çalışmalar başlasın :) Benim de cumartesi pik oldu. Ne zaman ara vermek lazım ilişkiye bilemedin
Ben yumurtlama için klomen kullandım bu ay yumurta takibim yapılcaktı iki gün sonra ama eşimde yarın sabah yurt dışına çıkıcak üzülüyodum ama bugün çift çizgiyi gördüm bu gece artık tek bir çalışmayla şansımı denicem canım bence sen gün aşırı devam et çalışmalaraEvet pik yapmış. Çalışmalar başlasın :) Benim de cumartesi pik oldu. Ne zaman ara vermek lazım ilişkiye bilemedin
Kaç gündür yapıyorsun testi canım? Sperm 72 saat kalıyormuş canlı olacaksa tek ilişkiyle de olur inşallah.Ben yumurtlama için klomen kullandım bu ay yumurta takibim yapılcaktı iki gün sonra ama eşimde yarın sabah yurt dışına çıkıcak üzülüyodum ama bugün çift çizgiyi gördüm bu gece artık tek bir çalışmayla şansımı denicem canım bence sen gün aşırı devam et çalışmalara
Bir haftadır yapıyorum canım testi hep silik çizgiydi ve sonradan beliriyodu bugün hemen koyulaştı inşallah Allahım bu kez olur sen benden önce öğreniceksin olup olmadığını hayırlı haberler verelim birbirimize umarımKaç gündür yapıyorsun testi canım? Sperm 72 saat kalıyormuş canlı olacaksa tek ilişkiyle de olur inşallah.
Benim eşimde sperm sorunu yok o yüzden riske atmayacam bu günleri ara vermeden değerlendireceğim. İnşallah hayırlı haber alırız.
İnşallah canım ya. Sadece yumurtayla da olmuyor bu iş tabi. Ama o çift çizgiyi görünce bile aklım başımdan gitti :) öyle sevindim ki.Bir haftadır yapıyorum canım testi hep silik çizgiydi ve sonradan beliriyodu bugün hemen koyulaştı inşallah Allahım bu kez olur sen benden önce öğreniceksin olup olmadığını hayırlı haberler verelim birbirimize umarım
sorma canım gebelik testinde pozitif görmüşüm kadar sevindim ya Allah o günleride göstersinİnşallah canım ya. Sadece yumurtayla da olmuyor bu iş tabi. Ama o çift çizgiyi görünce bile aklım başımdan gitti :) öyle sevindim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?