Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakabilir mısınız kızlar.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mucize1043

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
722
574
53
Arkadaşlar sizce çatlama olmuş mu . Hâlâ koyu gibi geldi bana . Bide siz bakın

Eklentiler

• 20200605_131539.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
Sağolasın canım cevap yazdigin için . Çatlayınca direk silik çıkan testleri gördüm hep şimdi kafam karıştı
Bende çatlayınca t çizgisi c den silik oluyordu tamemen silik olmuyordu. Markaya göre değişebilir tabi ama bende silikleşme olduğu için çatlamış

Canım gerçekten bugün daha açık . Şimdi hangi gün olmuştur ki acaba çatlama
4 haziran da pik olmus. 4 -5 haziran arasinda bi yerde catlamis. Takip etmeden catladigi saati bilemezsin cnm. Bak sana bi catlama ornegi atayim ayni gun icinde olan, bak 18.30 da pik. 21.30da catlamis, T cizgisinin qrtik koyu olmasi onemli degil, pik ten silinmisse catlamisyir artik. Acik ciksada koyu ciksada

Anladım canım çok bilgilendirici açıklama yaptın sağolasın. O zaman 5 haziran sabah çatladı yumurtam o zaman yoğun bi ağrı hissettim öğlen yaptım silk çıkmıştı

Canım gerçekten bugün daha açık . Şimdi hangi gün olmuştur ki acaba çatlama
Canım yumurtlama günün 4 haziran mış. 4 haziranı ve arkasında gelen 2 günü de değerlendirecektin. Bugünü de değerlendir. Sonra 2 güne 1 değerlendirin. Ayaklarını dik hava. Ovülasyon a devam et adet olana kadar. Bakarsın adet olmazsın hamile kalmışsındr

İnşallah canım . Tamamdır 3 günü değerlendirdim zaten . Artık taktir i ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…