- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
- Konu Sahibi Mucize1043
-
Bence 4haziranda pik olmuş 5haziranda silikleşmiş yani bugün çatlamışArkadaşlar sizce çatlama olmuş mu . Hâlâ koyu gibi geldi bana . Bide siz bakın
Sağolasın canım cevap yazdigin için . Çatlayınca direk silik çıkan testleri gördüm hep şimdi kafam karıştıBence 4haziranda pik olmuş 5haziranda silikleşmiş yani bugün çatlamış
Olmuş canım yarın daha açık görürsünArkadaşlar sizce çatlama olmuş mu . Hâlâ koyu gibi geldi bana . Bide siz bakın
Bende çatlayınca t çizgisi c den silik oluyordu tamemen silik olmuyordu. Markaya göre değişebilir tabi ama bende silikleşme olduğu için çatlamışSağolasın canım cevap yazdigin için . Çatlayınca direk silik çıkan testleri gördüm hep şimdi kafam karıştı
Anladım canım teşekkür ederim .Olmuş canım yarın daha açık görürsün
Tamam canım sağol .Bende çatlayınca t çizgisi c den silik oluyordu tamemen silik olmuyordu. Markaya göre değişebilir tabi ama bende silikleşme olduğu için çatlamış
Canım gerçekten bugün daha açık . Şimdi hangi gün olmuştur ki acaba çatlamaOlmuş canım yarın daha açık görürsün
4 haziran da pik olmus. 4 -5 haziran arasinda bi yerde catlamis. Takip etmeden catladigi saati bilemezsin cnm. Bak sana bi catlama ornegi atayim ayni gun icinde olan, bak 18.30 da pik. 21.30da catlamis, T cizgisinin qrtik koyu olmasi onemli degil, pik ten silinmisse catlamisyir artik. Acik ciksada koyu ciksadaCanım gerçekten bugün daha açık . Şimdi hangi gün olmuştur ki acaba çatlama
Anladım canım çok bilgilendirici açıklama yaptın sağolasın. O zaman 5 haziran sabah çatladı yumurtam o zaman yoğun bi ağrı hissettim öğlen yaptım silk çıkmıştı4 haziran da pik olmus. 4 -5 haziran arasinda bi yerde catlamis. Takip etmeden catladigi saati bilemezsin cnm. Bak sana bi catlama ornegi atayim ayni gun icinde olan, bak 18.30 da pik. 21.30da catlamis, T cizgisinin qrtik koyu olmasi onemli degil, pik ten silinmisse catlamisyir artik. Acik ciksada koyu ciksadaEki Görüntüle 2645323
Rica ederim ne demek, Allah nasip etsin insallahAnladım canım çok bilgilendirici açıklama yaptın sağolasın. O zaman 5 haziran sabah çatladı yumurtam o zaman yoğun bi ağrı hissettim öğlen yaptım silk çıkmıştı
Amin inşallah . Rabbim tüm isteyenlere versinRica ederim ne demek, Allah nasip etsin insallah
Canım yumurtlama günün 4 haziran mış. 4 haziranı ve arkasında gelen 2 günü de değerlendirecektin. Bugünü de değerlendir. Sonra 2 güne 1 değerlendirin. Ayaklarını dik hava. Ovülasyon a devam et adet olana kadar. Bakarsın adet olmazsın hamile kalmışsındrCanım gerçekten bugün daha açık . Şimdi hangi gün olmuştur ki acaba çatlama
İnşallah canım . Tamamdır 3 günü değerlendirdim zaten . Artık taktir i ilahiCanım yumurtlama günün 4 haziran mış. 4 haziranı ve arkasında gelen 2 günü de değerlendirecektin. Bugünü de değerlendir. Sonra 2 güne 1 değerlendirin. Ayaklarını dik hava. Ovülasyon a devam et adet olana kadar. Bakarsın adet olmazsın hamile kalmışsındr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?