Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Feyza1105

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
113
42
98
Istanbul
Kizlar merhaba bugun test yaptim koyu cikti sivi alimini birakmamiz gerekiyor biliyosunuz ben unutup bi fincan cay ictim kahvalti yaparken sizce ondanmj koyu cikti bu kadar

Canım ben omun sıvı içimiyle alakası oldugunu düşünmüyorum koyuysa günündür çnkü ben sıvı alımına hiç dikkat etmemiştim ve koyu çıktığı o gun hamile kalmıştım

Kizlar merhaba bugun test yaptim koyu cikti sivi alimini birakmamiz gerekiyor biliyosunuz ben unutup bi fincan cay ictim kahvalti yaparken sizce ondanmj koyu cikti bu kadar
Sıvı alırsanız açık çıkması lazım koyu değil. Ki bi fincan çaydan bişey olmaz. Yumurtlama gününüz demekki değerlendirin

Canım ben omun sıvı içimiyle alakası oldugunu düşünmüyorum koyuysa günündür çnkü ben sıvı alımına hiç dikkat etmemiştim ve koyu çıktığı o gun hamile kalmıştım
Ya oylemi hayirlisi canim umudumuz bunlara kaldi

Canım ben omun sıvı içimiyle alakası oldugunu düşünmüyorum koyuysa günündür çnkü ben sıvı alımına hiç dikkat etmemiştim ve o gun hamile kalmıştım

Ya oylemi hayirlisi canim umudumuz bunlara kaldi
Olsun canım allahdan ümit kesilmez ben 3 sene istedim dur bi yumurtlama testleri yapim dedm ve 3 sene sonra böyle hamile kalmştm allahım gönlünden geçeni sana nasip eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…