- 29 Eylül 2017
- 155
- 29
- 48
- 27
- Konu Sahibi Kahveseverw
-
Adetlerin duzenlimi. Evet ilk gun yumurtalama olmus gibi kasik agrin falandami olmadiKızlar bana da bir yardımcı olabilir misiniz? Ovulasyon testine adetten 3 gün sonra başladım bugün 3.testi yaptım ama ilk yaptığım daha koyu gibi bi de yumurtlamada akıntı geliyor normalde bende şuan hiçbir belirti yok. Pik olmamış dimi ilk testte?Eki Görüntüle 2545084
Adetim düzenlidir gününde gelir, hiç belirtim olmadı valla ama devam ediyorum test yapmaya tabi. Benimde kafam karıştı. Neyse ki o gün ve ertesi günü değerlendirdikAdetlerin duzenlimi. Evet ilk gun yumurtalama olmus gibi kasik agrin falandami olmadi
Cok iyi yapmissin test yapmaya devam et ben bi ay da iki defa yumurtama görmüştümAdetim düzenlidir gününde gelir, hiç belirtim olmadı valla ama devam ediyorum test yapmaya tabi. Benimde kafam karıştı. Neyse ki o gün ve ertesi günü değerlendirdik
Peki sizde belirti oldu mu? Çünkü normalde bu takvim uygulaması var bende tam gününde şeffaf akintim gelir benim ondan şaşırdım sormak istedim burda daCok iyi yapmissin test yapmaya devam et ben bi ay da iki defa yumurtama görmüştüm
Benim tan yumurtalama gunude degilde catladigi gun kasik ve bel agrim olmustu akintiya dikkat etmedim yada hatirlamiyorukPeki sizde belirti oldu mu? Çünkü normalde bu takvim uygulaması var bende tam gününde şeffaf akintim gelir benim ondan şaşırdım sormak istedim burda da
Himm neyse bakalım ben yine devam edeyim burda yazayım gelişmeleri teşekkür ederimBenim tan yumurtalama gunude degilde catladigi gun kasik ve bel agrim olmustu akintiya dikkat etmedim yada hatirlamiyoruk
Rica ederim umarim bebis haberi alirizHimm neyse bakalım ben yine devam edeyim burda yazayım gelişmeleri teşekkür ederim
Rica ederim umarim bebis haberi aliriz
Eki Görüntüle 2545243 bu da bugün ben gerçekten anlamadım kendimi şuan
Eki Görüntüle 2545243 bu da bugün ben gerçekten anlamadım kendimi şuan
Seninde 3. Ve 4.de pik olmuş sanırım dimi?Buda benim yumurtlama döneminde oldugum icin boyle cikiyor
Seninde 3. Ve 4.de pik olmuş sanırım dimi?Buda benim yumurtlama döneminde oldugum icin boyle cikiyor
Evet canimSeninde 3. Ve 4.de pik olmuş sanırım dimi?
Testin henuz pik olmamis olmak uzere pik olmasi icin t nin c den daha koyu cikmasi gerekiyoEki Görüntüle 2545243 bu da bugün ben gerçekten anlamadım kendimi şuan
Teşekkür ederim kızlar devam ediyorum takibeTestin henuz pik olmamis olmak uzere pik olmasi icin t nin c den daha koyu cikmasi gerekiyo
Teşekkür ederim kızlar devam ediyorum takibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?