• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim yüksek çıkmaya devam ediyor

BirMuhendisHanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2024
41
16
3
33
Merhaba arkadaşlar
Ovulasyon sonuçlarım yumurtlama dönemim geçmiş olmasına rağmen yüksek çıkmaya devam ediyor.
Bu konuda bir fikri olan var mı acaba ?

Adet : Ocak 10-15
Pik : Ocak 19
Ovulasyon : Ocak 20
Döngü : 24 gün

Eklentiler

• IMG_0383.jpeg
    IMG_0383.jpeg
    157,4 KB · Görüntüleme: 43
Ay benimde 3gündür pike çıkıyor bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim bende ekleyim görsel

Eklentiler

• IMG_7671.jpeg
    IMG_7671.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 29
Ya sağlıksız mı acaba kistti mi olacak ondan korkuyorum
Korkma canım bunu bilemezsin benim yumurtam büyümüştü ama e2 değerim lh değerim düşük geldi bende doktora kaliteli değil galiba bu yumurta iğneyi yapmasak mı dedim bana nerden bilebilirsin ki dedi 2 gün arayla girdiğim ultrasonda 2 günde 2 yeni yumurta daha olgunlaşmıştı mesela yani çokta takma eğer pcos değilsen bence ovülasyon testi kullanma çok stres yüklüyor gün aşırı ilişki yaşasan denk gelir zaten

Merhaba arkadaşlar
Ovulasyon sonuçlarım yumurtlama dönemim geçmiş olmasına rağmen yüksek çıkmaya devam ediyor.
Bu konuda bir fikri olan var mı acaba ?

Adet : Ocak 10-15
Pik : Ocak 19
Ovulasyon : Ocak 20
Döngü : 24 gün
LH hormonu yükselmiş sanırım pkolarda olabiliyor benim 12 gün pik çıktığı olmuştu

Korkma canım bunu bilemezsin benim yumurtam büyümüştü ama e2 değerim lh değerim düşük geldi bende doktora kaliteli değil galiba bu yumurta iğneyi yapmasak mı dedim bana nerden bilebilirsin ki dedi 2 gün arayla girdiğim ultrasonda 2 günde 2 yeni yumurta daha olgunlaşmıştı mesela yani çokta takma eğer pcos değilsen bence ovülasyon testi kullanma çok stres yüklüyor gün aşırı ilişki yaşasan denk gelir zaten
Ya pcos olup olmadıgımı çok bilmiyorum adetlerim çok düzenlidir sadece 2 gün falan oynar ama bu ay geç yumurtlama gördüm ve uzun sürdü istemsiz korku yüklemiyor

Back