Ben testle kalmadım cnm bende pkoluyum ovulasyon hesaplama baktım internetteki adetten sonra o güne kadar ikigunde bir değerlendirdikPcoluyum.hic anlamam bu test işlerinden. Rastgele hamile kalan yok mu yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben testle kalmadım cnm bende pkoluyum ovulasyon hesaplama baktım internetteki adetten sonra o güne kadar ikigunde bir değerlendirdikPcoluyum.hic anlamam bu test işlerinden. Rastgele hamile kalan yok mu yaa
32 ye kadar rahat ol kuzum .klomen dene30 :/ 4 yıldır deniyoruz, gerçi benim eşim pek istekli değil ama en azından korunmuyoruz
Hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuzKızlar Merhaba,
Ben de pco'yum. 68 günün ardından tarlusal ile 3 eylülde regl oldum ve bitti. Dün yumurtalıklarımda ağrı hissedince ovulayon testi yaptım iki çizgi eşit koyulukta çıktı. Yumurtlamış mıyımdır?
MiratechHangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz
Evet henüz yumurtlama olmamış görünüyorKızlar bende pkoluyum ama şu testlerden hiç anlamıyorum buqün adetimin 11.qünü ovü testi yapayım dedim böyle çıktı herhalde daha yumurtlama olmamış bana Bi yardım ederseniz çok sevinirim bu arada instaqramdaki c life macunu kullanıyorum.
Hadi ya ben pek anlamıyorumEvet henüz yumurtlama olmamış görünüyor
Test çizgisi c çizgisi kadar veya daha koyu olduğunda yumurtlamış oluyorsun canım sonra da çatlamasını yani silikleşmesini bekliyorsun. Pik yaptığı zamanlar da gün aşırı deneyebilirsiniz ilişki ama asıl çatladığı günden itibaren 4 gün önemliHadi ya ben pek anlamıyorum
Hmm yani daha var öylemi daha koyu benimki bide bu arada ben aqustosun 5de adet oldum birde bu ayın 6nda lekelenmeye başladım 2 qün sürdü leke sonra kırmızıya döndü ama normal adet deqildi afedersin peceteye sürdükce qeliyordu pedlerimi hep boş atıyordum neredeyse çok az karın sancısı ve bel aqrısı oldu adetleri düzensiz Di ama bu iki ay düzenli qeldi tabi qelince de çok aşırı olurdu ama bu ay olmadım işte öyle normal mi deqil mi anlamadım biraz önce başka Bi başlıkta kızlar konuşmuş üstüne qörme diye omu olmş acabaTest çizgisi c çizgisi kadar veya daha koyu olduğunda yumurtlamış oluyorsun canım sonra da çatlamasını yani silikleşmesini bekliyorsun. Pik yaptığı zamanlar da gün aşırı deneyebilirsiniz ilişki ama asıl çatladığı günden itibaren 4 gün önemli
Canım gebelikte test çizgisi hep koyu çıkıyormuş yine de bi gebelik testi yap istersen son adetinin yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsan gebelik testinde kesin çıkması lazım çünkü, hayırlı haberler ver ibşallahHmm yani daha var öylemi daha koyu benimki bide bu arada ben aqustosun 5de adet oldum birde bu ayın 6nda lekelenmeye başladım 2 qün sürdü leke sonra kırmızıya döndü ama normal adet deqildi afedersin peceteye sürdükce qeliyordu pedlerimi hep boş atıyordum neredeyse çok az karın sancısı ve bel aqrısı oldu adetleri düzensiz Di ama bu iki ay düzenli qeldi tabi qelince de çok aşırı olurdu ama bu ay olmadım işte öyle normal mi deqil mi anlamadım biraz önce başka Bi başlıkta kızlar konuşmuş üstüne qörme diye omu olmş acaba
İnşallah canım Bi bakayım saol canım Allah razı olsunCanım gebelikte test çizgisi hep koyu çıkıyormuş yine de bi gebelik testi yap istersen son adetinin yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsan gebelik testinde kesin çıkması lazım çünkü, hayırlı haberler ver ibşallah![]()
Test yaptım canım neqatif maalesef hayırlısı hakkımzdaCanım gebelikte test çizgisi hep koyu çıkıyormuş yine de bi gebelik testi yap istersen son adetinin yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorsan gebelik testinde kesin çıkması lazım çünkü, hayırlı haberler ver ibşallah![]()