Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım ben de pcoluyum. T çizgisinin C ile eşi çıkacak veya T daha koyu çıkacak canım. Henüz yumurtlama olmamışEki Görüntüle 2689017
Kızlar bunlar benim ovulasyon testlerim 9 ve 11 Eylül aynı gibi polikistik overliyim nasıl Bi yol çizmem lazım yardımcı olabilir misiniz benim gibi pcolu olan varmı ve hamile kaldıysa nasıl kaldıı
Siz hamile kalabildinizmiSelam canım ben de pcoluyum. T çizgisinin C ile eşi çıkacak veya T daha koyu çıkacak canım. Henüz yumurtlama olmamış
Klomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay. BeklemedeyimSiz hamile kalabildinizmi
Rabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallahKlomen ve çatlatma iğnesi oldum bu ay. Beklemedeyim
Amin canım sen de inşallahRabbim hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin inşallah
Fotosunu atsana canımKızlar Merhaba,
Ben de pco'yum. 68 günün ardından tarlusal ile 3 eylülde regl oldum ve bitti. Dün yumurtalıklarımda ağrı hissedince ovulayon testi yaptım iki çizgi eşit koyulukta çıktı. Yumurtlamış mıyımdır?
Canım benim de 43. Günü ve ağrı hissedince test yaptım böyle çıktı, buradaki kızlar yumurtlama dediler, hiç inanamıyorum bile.. lh hormonum coşmuş gibi hissediyorum..Kızlar Merhaba,
Ben de pco'yum. 68 günün ardından tarlusal ile 3 eylülde regl oldum ve bitti. Dün yumurtalıklarımda ağrı hissedince ovulayon testi yaptım iki çizgi eşit koyulukta çıktı. Yumurtlamış mıyımdır?
Dün yumurtlamış olablir miyim acaba? Bugünki daha silik çünkü. Değerlendirdim inşallah bu sefer tutar :/Fotosunu atsana canım
OOO yumurtlamışsın, bazen gebelikte de çok koyu çıkıyormuş, ihtmalin var ise gebelik testi de yap bence :)Canım benim de 43. Günü ve ağrı hissedince test yaptım böyle çıktı, buradaki kızlar yumurtlama dediler, hiç inanamıyorum bile.. lh hormonum coşmuş gibi hissediyorum..
Canım senin de koyu çıkmış bence yumurtlama olabilir iyiki de değerlendirmişsindir, gebelik yaptım baksana bi, sence bir şeyler var mjDün yumurtlamış olablir miyim acaba? Bugünki daha silik çünkü. Değerlendirdim inşallah bu sefer tutar :/
Sanki testin yerinde hafif biz iz var ama bazen testin izi de olabiliyor bence 2 gün bekle tekrarla inşallah vardır :) Allah hepimzin yüzünü güldürsünCanım senin de koyu çıkmış bence yumurtlama olabilir iyiki de değerlendirmişsindir, gebelik yaptım baksana bi, sence bir şeyler var mj
Canım sanki testin izi gibi geldi bana da ama bilemedimSanki testin yerinde hafif biz iz var ama bazen testin izi de olabiliyor bence 2 gün bekle tekrarla inşallah vardır :) Allah hepimzin yüzünü güldürsün
Valla hamile kalan 90 kilo ve pco lu iken de kalıyor ama ben 4 yıldır başaramadım bir türlü :/Pcoluyum.hic anlamam bu test işlerinden. Rastgele hamile kalan yok mu yaa
Yaşın kaç kuşumValla hamile kalan 90 kilo ve pco lu iken de kalıyor ama ben 4 yıldır başaramadım bir türlü :/
Hayırlısı olsun canım, stres yapma iki gün bekle bir daha dene bakalım azıcık ta olsa belirginleşirse bil ki gebesin :)Canım sanki testin izi gibi geldi bana da ama bilemedim
30 :/ 4 yıldır deniyoruz, gerçi benim eşim pek istekli değil ama en azından korunmuyoruzYaşın kaç kuşum