Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resim ekler misin canım bende bu konuyu araştırıyorumMerhaba arkadaşlar 12 sinde yumurtlamam oldu çizgilerim koyulaştı ertesi gün silikleşti bugün tekrar koyulaşmış bilgisi olan var mı
resim ekler misin canım bende bu konuyu araştırıyorum
Beni m de aynı olmuştu bazen iki kez yumurtlama olabiliyor Muş. Normal bı durum. Benim ikincisi kopkoyuydu.senin ki silik bile canımMerhaba arkadaşlar 12 sinde yumurtlamam oldu çizgilerim koyulaştı ertesi gün silikleşti bugün tekrar koyulaşmış bilgisi olan var mı
resim ekler misin canım bende bu konuyu araştırıyorum
Beni m de aynı olmuştu bazen iki kez yumurtlama olabiliyor Muş. Normal bı durum. Benim ikincisi kopkoyuydu.senin ki silik bile canım
10 günün mü bu ggün bekle test için erken yapmışsınEki Görüntüle 2745655
Canım pek silik değil koyu
Canım gebelik testi yaptım ama çok hayalet çizgi çıktı ama daha yumurtlama günüm 10 gün oldu Cumartesi doktora gidecektim neden kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım diye o gün yaptırırım artıkBenimde bugün adete 3 gün kala böyle oldu bende bekliyorum eğer siz hamileyseniz çok ümitlenicem![]()
4 gun oncekı gebelık testını paylasmıssın bu gun yapmamısmıydın o gebelıgı ? lh yenı koyulasıyosa gebelıkolusmussa bıle boyle normal testte cıkması bıle 2 gun kadar sonra anca kesınlesır. ben hayalı bı cızgı gordum gebelıkte bıdaha test yap senEki Görüntüle 2745655
Canım pek silik değil koyu
Canım gebelik testi yaptım ama çok hayalet çizgi çıktı ama daha yumurtlama günüm 10 gün oldu Cumartesi doktora gidecektim neden kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım diye o gün yaptırırım artık
Test böyle eğer hamilelik varsa adet günü pik oluyormuş sanırım bir kaç yerde öyle okudumCanım gebelik testi yaptım ama çok hayalet çizgi çıktı ama daha yumurtlama günüm 10 gün oldu Cumartesi doktora gidecektim neden kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım diye o gün yaptırırım artık
4 gün önceki ovülasyon testi o zaman silikti bugün koyulaştı diye attım onu gebelik testini yaptım hayalet gibi çıkmış flaş falan tutuyorum ışığa tutuyorum anca görünüyor4 gun oncekı gebelık testını paylasmıssın bu gun yapmamısmıydın o gebelıgı ? lh yenı koyulasıyosa gebelıkolusmussa bıle boyle normal testte cıkması bıle 2 gun kadar sonra anca kesınlesır. ben hayalı bı cızgı gordum gebelıkte bıdaha test yap sen
Ben çizgi gördüm. Hemen mi çıktı bu çizgi. Sanırım bebiş varEki Görüntüle 2745642
Buda 4 gün önce yaptığım canım
Canım o ovülasyon testi 4 gün önce öyleydi bugün koyulaştı yeniden kafam karıştıBen çizgi gördüm. Hemen mi çıktı bu çizgi. Sanırım bebiş var![]()
Yok gebelik testi o . Hcg yazıyorCanım o ovülasyon testi 4 gün önce öyleydi bugün koyulaştı yeniden kafam karıştı
Canım gebelik testi yapsana benim hayalet çizgi çıktı bakalım sende ne varAynı durumdayız canım bende 12. Pik gördüm yumurtlama oldu ertesi günü çatladı bugünkü ovulasyon testim benim pik oldu Eki Görüntüle 2745680