• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim tekrar koyulaştı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aylin0816

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
188
73
13
30
Merhaba arkadaşlar 12 sinde yumurtlamam oldu çizgilerim koyulaştı ertesi gün silikleşti bugün tekrar koyulaşmış bilgisi olan var mı

resim ekler misin canım bende bu konuyu araştırıyorum
image.webp

Benimde bugün adete 3 gün kala böyle oldu bende bekliyorum eğer siz hamileyseniz çok ümitlenicem 🤭😄

Benimde bugün adete 3 gün kala böyle oldu bende bekliyorum eğer siz hamileyseniz çok ümitlenicem 🤭😄
Canım gebelik testi yaptım ama çok hayalet çizgi çıktı ama daha yumurtlama günüm 10 gün oldu Cumartesi doktora gidecektim neden kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım diye o gün yaptırırım artık

4 gun oncekı gebelık testını paylasmıssın bu gun yapmamısmıydın o gebelıgı ? lh yenı koyulasıyosa gebelıkolusmussa bıle boyle normal testte cıkması bıle 2 gun kadar sonra anca kesınlesır. ben hayalı bı cızgı gordum gebelıkte bıdaha test yap sen

Canım gebelik testi yaptım ama çok hayalet çizgi çıktı ama daha yumurtlama günüm 10 gün oldu Cumartesi doktora gidecektim neden kimyasal gebelikten sonra hamile kalamadım diye o gün yaptırırım artık
Test böyle eğer hamilelik varsa adet günü pik oluyormuş sanırım bir kaç yerde öyle okudum

4 gun oncekı gebelık testını paylasmıssın bu gun yapmamısmıydın o gebelıgı ? lh yenı koyulasıyosa gebelıkolusmussa bıle boyle normal testte cıkması bıle 2 gun kadar sonra anca kesınlesır. ben hayalı bı cızgı gordum gebelıkte bıdaha test yap sen
4 gün önceki ovülasyon testi o zaman silikti bugün koyulaştı diye attım onu gebelik testini yaptım hayalet gibi çıkmış flaş falan tutuyorum ışığa tutuyorum anca görünüyor

Aynı durumdayız canım bende 12. Pik gördüm yumurtlama oldu ertesi günü çatladı bugünkü ovulasyon testim benim pik oldu
D28EF461-4FAF-4708-B305-875189E16BB2.webp

Back
X