• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testim Tek Çizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

manolyam88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2021
1
0
1
38
Selamlar,
Daha öncede ovülasyon testi denedim adetten 3-4 gün sonra başladım ve giderek artıyordu bu kez ikinci silik çizgi dahi çıkmıyor birden fazla test denedim ama çok enteresan geldi. Adetlerim düzenli daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Corona aşısı oldum onun bir etkisi olabilir mi bilmiyorum ama doktora gideceğim öncesinde sormak istedim normal mi moralim bozuldu.

Selamlar,
Daha öncede ovülasyon testi denedim adetten 3-4 gün sonra başladım ve giderek artıyordu bu kez ikinci silik çizgi dahi çıkmıyor birden fazla test denedim ama çok enteresan geldi. Adetlerim düzenli daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Corona aşısı oldum onun bir etkisi olabilir mi bilmiyorum ama doktora gideceğim öncesinde sormak istedim normal mi moralim bozuldu.
Adetten sonra ne zaman yapmaya başladınız. Ama her ay aynı günde yumurtlicaksın diye bir kural yok ya önce ya sonra. Bazen addet biter bitmez ertesi günü yumurtlayan bile oluyor. Ve o şekil hamile kalan ben çok gördüm.

Back