- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Mrb kızlar ovülasyon testimi yaptım sizce yumurtladımmı cok merak ediyorummm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yapmıştım silikti bugün böyle oldu bugünmü yumurtlama günüm sizcebugünü değerlendirin yarın da test yapın derim
yumurtlama canımDün yapmıştım silikti bugün böyle oldu bugünmü yumurtlama günüm sizce
Dün yapmıştım silikti bugün böyle oldu bugünmü yumurtlama günüm sizce
bugün yumurtalam canım.yarında 2.çizgi silik olursa bilki yumurtan çatladı. bugün yarın ve garantiye almak istersen 3.gün ilişki olsun diyorlar.Mrb kızlar ovülasyon testimi yaptım sizce yumurtladımmı cok merak ediyorummm
Ay insallah yanı yarın tammı yumurtlarım diyorsunuz yarınıda değerlendirsem ne olurBende ikinci çizgi daha koyuydu ama böyle olunca da değerlendirmek gerekiyor. Sonuçta sperm 48 saat daha yaşıyor. Güzel haberlerinizi alırız inşallah![]()
Üst üste ilişki olsa sorun olur mu acababugün yumurtalam canım.yarında 2.çizgi silik olursa bilki yumurtan çatladı. bugün yarın ve garantiye almak istersen 3.gün ilişki olsun diyorlar.
Rabbim hayırlı evlat versin
Ay insallah yanı yarın tammı yumurtlarım diyorsunuz yarınıda değerlendirsem ne olur
3gün ard arda olması lazım zaten. ara verende var ama genelde sıkıntı olmuyorÜst üste ilişki olsa sorun olur mu acaba
Hergün değenlendiriyim inş tutar :)))Değerlendirin. 1 gün arayla diyorlar ama her gün de değerlendirebilirsiniz.