Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyle olmuştu en koyu olan bu şekildeydi ben değerlendirdim bence değerlendirBelki bu gün daha koyulaşır diye bekledim ama tam tersi silikleşti
Evet benimde bu ayrı koyu olunca değerlendirdim ama aklımda soru işareti kaldıBenimde böyle olmuştu en koyu olan bu şekildeydi ben değerlendirdim bence değerlendir
Teşekkür ederimPozitife en yakın hali değerlendir mutlaka
Bende de aynısı oldu degerlndirdim ama teste devam ettim şuan 33.gunum yine aynı sizinki gibi çıktı inşallah bu sefer tam pik olurEvet benimde bu ayrı koyu olunca değerlendirdim ama aklımda soru işareti kaldı
İnşallah, testi aldığım kadına yazdım da geç cevap veriyor malesffBende de aynısı oldu degerlndirdim ama teste devam ettim şuan 33.gunum yine aynı sizinki gibi çıktı inşallah bu sefer tam pik olur
Bende yazmıştım bana yumurta yeterince gelişmeden catlamistir o yüzden tam koyulaşma dan siliklesme olmuştur dedi belki seninki de öyle olmuşturİnşallah, testi aldığım kadına yazdım da geç cevap veriyor malesff
yani gebelik getirmicek bir durum mu buBende yazmıştım bana yumurta yeterince gelişmeden catlamistir o yüzden tam koyulaşma dan siliklesme olmuştur dedi belki
Valla bu testlere bu kadar güvenmiyorum ben birisi hiç pik gormeden hamile kalmıştı gebelik olmaz diyemem inşallah oluryani gebelik getirmicek bir durum mu bu
Hayır t çizgisinin en az c kadar koyu olmasi lazimYumurtlama ve çatlama olmuş mu sizce
Benim bu ay ilk defa bu koyuluga geldi o yüzden bende emin olamadmbence birebir koyu olmasını beklemeyin. bazen sıvısından ya da lh değerinden eşit koyulukta olmayabiliyor. benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu
test yaparken en koyu olduğunu yumurtlama varsayıp değerlendirin
hiç bu kadar koyulaşmış mıydı ?
Yaaa gerçekten mii bende bir kaç gündür gebelik getirmeyecek bir yumurtaydi diye üzülüyorumbence birebir koyu olmasını beklemeyin. bazen sıvısından ya da lh değerinden eşit koyulukta olmayabiliyor. benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu
hiç bu kadar koyulaşmış mıydı
En koyu olanı buydu sonraki gün çizgi silikleştibence birebir koyu olmasını beklemeyin. bazen sıvısından ya da lh değerinden eşit koyulukta olmayabiliyor. benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu
hiç bu kadar
olmuştur o zaman , pcos değilsiniz dimiBe
Benim bu ay ilk defa bu koyuluga geldi o yüzden bende emin olamadm
hayır öyle düşünme , bu testler çok hassas değil , hemde saati saatine değişir lh seviyesi. sen testi yaptıktsan sonra olgunlaşmış olabilirY
Yaaa gerçekten mii bende bir kaç gündür gebelik getirmeyecek bir yumurtaydi diye üzülüyorum
olmuştur o zaman, değerlendirmeye devam edin. çatlamadan sonrası da önemli diyorlarEn koyu olanı buydu sonraki gün çizgi silikleşti
Malesf pcos var neden kiolmuştur o zaman , pcos değilsiniz dimi
hayır öyle düşünme , bu testler çok hassas değil , hemde saati saatine değişir lh seviyesi. sen testi yaptıktsan sonra olgunlaşmış olabilir
her saat başına test yapılmaz ki
olmuştur o zaman, değerlendirmeye devam edin. çatlamadan sonrası da önemli diyorlar