Ovulasyon testim pozitif mi?

neyazsam1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
88
12
18
21
Arkadaşlar merhaba ben ovulasyon testi kullanmaya başladım da dün yaptığım testin pozitif olup olmadığını anlayamadım bir bakar mısınız acaba dünün ve bugünün testini aticam

Eklentiler

• 1000238781.webp
    1000238781.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000239018.webp
    1000239018.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 43
bence birebir koyu olmasını beklemeyin. bazen sıvısından ya da lh değerinden eşit koyulukta olmayabiliyor. benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu
test yaparken en koyu olduğunu yumurtlama varsayıp değerlendirin
hiç bu kadar koyulaşmış mıydı ?

Be
bence birebir koyu olmasını beklemeyin. bazen sıvısından ya da lh değerinden eşit koyulukta olmayabiliyor. benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu
hiç bu kadar koyulaşmış mıydı ?
Benim bu ay ilk defa bu koyuluga geldi o yüzden bende emin olamadm

Y
hiç bu kadar koyulaşmış mıydı
Yaaa gerçekten mii bende bir kaç gündür gebelik getirmeyecek bir yumurtaydi diye üzülüyorum

hiç bu kadar
En koyu olanı buydu sonraki gün çizgi silikleşti

Be

Benim bu ay ilk defa bu koyuluga geldi o yüzden bende emin olamadm
olmuştur o zaman , pcos değilsiniz dimi
Y

Yaaa gerçekten mii bende bir kaç gündür gebelik getirmeyecek bir yumurtaydi diye üzülüyorum
hayır öyle düşünme , bu testler çok hassas değil , hemde saati saatine değişir lh seviyesi. sen testi yaptıktsan sonra olgunlaşmış olabilir
her saat başına test yapılmaz ki

En koyu olanı buydu sonraki gün çizgi silikleşti
olmuştur o zaman, değerlendirmeye devam edin. çatlamadan sonrası da önemli diyorlar

olmuştur o zaman , pcos değilsiniz dimi

hayır öyle düşünme , bu testler çok hassas değil , hemde saati saatine değişir lh seviyesi. sen testi yaptıktsan sonra olgunlaşmış olabilir
her saat başına test yapılmaz ki

olmuştur o zaman, değerlendirmeye devam edin. çatlamadan sonrası da önemli diyorlar
Malesf pcos var neden ki

Back
X