Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatif t çizgiside koyu olmamlı pozitif demek için yumurta çatladığında da silikleşmeliMerhabalar bugün adetimin 11. Günü ovulasyon testi yaptım fakat pozitif mi tam anlayamadım yardımcı olur musunuz ?
Test yapmaya kaçıncı gün başlıyorsunuz?Kızlar bir şey soracağım ben her 28 günde bir adet oluyorum 4 5 gün sürüyor adetim düzenli ancak ne ovülasyonum negatif çıkıyor acaba yumurtalayamıyormuyum ama yumurtlamasam her ay düzenli adet olur muyum ki lütfen yanıtlar mısınız ?????
Adet bitiminizin ertesi gününden yapmaya başlayın erken yumurtluyor olabilirsinizAdetten bir hafta sonra
Rica ederim yumurtlamadığınızı düşünmüyorum öyle olsa düzenli bir döngünüz olmazdı geçen ay yumurtlama görmediğim için adet gecikmesi ile doktora gittim ve kist öğrendim adet gördüğümde 43. Günde falandım öyle düşününÇok teşekkür ederim
Üzülme beybi muhtemelen erken yumurtluyorsun 28 günlük döngünün de 14. Gününe yumurtlama diye odaklandığın için gerçek günü kaçırıyorsunBenim hiç gecikme olmuyor çok şükür gününde oluyorum ama test yapıyorum bir türlü koyu çizgiyi yakalayamadım üzülüyorum
Teşekkür ederimDaha değil canım T çizgisi en az C çizgisi gibi koyu ya da daha koyu oluyor
Evet canım yine günden güne takip et gittikçe koyulasacakO zaman şu an beklemem gerekiyor
Koyu olmalı demek istedim iki çizgide aynı koyulukta olucak
Henüz değil ama yakın çizgi kalınlaşmaya ve koyulaşmaya başlamışBenim ovulasyon testim bu şekil de pozitif mi sizce
Eki Görüntüle 3178036
Canim merhaba benim sat 5 aralik 10 aralikta adetim bitti. 14 aralikta hsg cekildim. 3 gun korundum. Hormonlarim iyi hsg de iyi cikti sperm sonuclarida iyiHenüz değil ama yakın çizgi kalınlaşmaya ve koyulaşmaya başlamış