Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
^^ olabılır ben de aynı seyın denemesını yapıyorum. ovulasyonunun ustunden 11 gun gectıyse erken gebelıkte cıkar. eger 12 13 gun gectıyse normal gebelık testınde cıkıyo. ^^ rabbım hayırlısını versınAdetime 2 gün var ovulasyon testim pozitif çıkıyor ama sancım da var hamile olabilir miyim acaba
15 gün geçti ovulasyon tarihinden itibaren 7 gün kala erken test yaptım çıkmamıştı karnım da adet olacak gibi ağrı var çok kafam karıştı^^ olabılır ben de aynı seyın denemesını yapıyorum. ovulasyonunun ustunden 11 gun gectıyse erken gebelıkte cıkar. eger 12 13 gun gectıyse normal gebelık testınde cıkıyo. ^^ rabbım hayırlısını versın
Adet belirtisine benzer zaten 7dpo dan beri bnde de ayni. Simdi test yapsan cok rahat cikar canim .15 gün geçti ovulasyon tarihinden itibaren 7 gün kala erken test yaptım çıkmamıştı karnım da adet olacak gibi ağrı var çok kafam karıştı
Ay inşallah vardır korkuyorum test yapmaya erken testte çıkmayınca umudum kalmamıştı ama daha adete 7 gün vardı o zamanAdet belirtisine benzer zaten 7dpo dan beri bnde de ayni. Simdi test yapsan cok rahat cikar canim . ☺☺ 5 dpo 7 dpo 8 dpo bendeki de artiyo yavasca. 15 dpo olmussun artik kesin cikar cnm Eki Görüntüle 2581118
7. gunde kanda varsa 2 yada 3 bhcg olur o da testte cıkamaz kı 9. gun bıle erken gebelıkte coook sılık cızgı cıkıyo. :)) ovulasyon takıp etmesen neyse garantı ıcın adet gecıkmesını bekle derdım de ovulasyon dollenme bellı oluyo 3 asagı 5 yukarı o yuzden 15 de kesın cıkar dıyorum ben ^^ rabbım yuzumuzu guldursun ınsallahAy inşallah vardır korkuyorum test yapmaya erken testte çıkmayınca umudum kalmamıştı ama daha adete 7 gün vardı o zaman
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin yine de beklesem mi acaba 2 gün daha Heran adet olcak gibi ağrıyor karnım Yoksa da nasip kısmet tabi de negatif görcem diye korkuyorum7. gunde kanda varsa 2 yada 3 bhcg olur o da testte cıkamaz kı 9. gun bıle erken gebelıkte coook sılık cızgı cıkıyo. :)) ovulasyon takıp etmesen neyse garantı ıcın adet gecıkmesını bekle derdım de ovulasyon dollenme bellı oluyo 3 asagı 5 yukarı o yuzden 15 de kesın cıkar dıyorum ben ^^ rabbım yuzumuzu guldursun ınsallah![]()
Bide bu testleri heralde sıvı almadan yapmak lazım ben çay su falan içtikten sonra yaptım yine de böyle çıktıİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin yine de beklesem mi acaba 2 gün daha Heran adet olcak gibi ağrıyor karnım Yoksa da nasip kısmet tabi de negatif görcem diye korkuyorum
Evet canım 2 saat sıvı alımına dikkat etmen gerekiyor bide öğlen 2 ile 5 arasında vücutta ki lh değeri en belirgin seviyede oluyormuşBide bu testleri heralde sıvı almadan yapmak lazım ben çay su falan içtikten sonra yaptım yine de böyle çıktı
bı kere kısmet oldu hamılelık dustu ama o ılk karın agrısını kasık agrısını cok net hatırlıyorum akıntıdan dolayı ıkı bır wc ye kosup aha oldum galıba adet dıye eendıselendıgımı. bu ara bıtkı c ayı falan ıcme sen dıkkat et ılac falan da alma da . beklemek sabır ısı valla yapabılıyosan tabı kı daha ıyı olur da . sıvıyı 2 saat oncesıne kadar kesmıs olman gerek evet Lh ıcın boyle . bhcg eger 15 gun gectıyse gunun hangı saatınde ne kadar sıvı alırsan al pozıtıfse cıkıyo hamılelık testınde. lh testınde de oyle cıkıyodurİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin yine de beklesem mi acaba 2 gün daha Heran adet olcak gibi ağrıyor karnım Yoksa da nasip kısmet tabi de negatif görcem diye korkuyorum
Bana yapmadi gecen ay.Kızlar ya klomen adet gecikmesi yapar mı
evet o yuzden sabah ılk ıdrarda yaptıgında da boyle kop koyu t cıkarsa bhcg dendır dedıler ben de yarın tekrar denıycem . ınsallah bhcg den dolayı pozıtıftır. tekrar yumurtlamak falan hevesım yok :))Evet canım 2 saat sıvı alımına dikkat etmen gerekiyor bide öğlen 2 ile 5 arasında vücutta ki lh değeri en belirgin seviyede oluyormuş
İnşallh Allah nasip eder tekrar canım çok sağol ben yarın a kadar da bekleye bilirsem bekleyeyim yarın test yapayım en iyisi aynı bende öyle oluyorum bu sefer oldum galiba diyip gidiyorum ama olmamışım bel ağrım da varbı kere kısmet oldu hamılelık dustu ama o ılk karın agrısını kasık agrısını cok net hatırlıyorum akıntıdan dolayı ıkı bır wc ye kosup aha oldum galıba adet dıye eendıselendıgımı. bu ara bıtkı c ayı falan ıcme sen dıkkat et ılac falan da alma da . beklemek sabır ısı valla yapabılıyosan tabı kı daha ıyı olur da . sıvıyı 2 saat oncesıne kadar kesmıs olman gerek evet Lh ıcın boyle . bhcg eger 15 gun gectıyse gunun hangı saatınde ne kadar sıvı alırsan al pozıtıfse cıkıyo hamılelık testınde. lh testınde de oyle cıkıyodur
Hadi ya bilmiyordum ben hiç saat aralığını inşallah bebektendir :)evet o yuzden sabah ılk ıdrarda yaptıgında da boyle kop koyu t cıkarsa bhcg dendır dedıler ben de yarın tekrar denıycem . ınsallah bhcg den dolayı pozıtıftır. tekrar yumurtlamak falan hevesım yok :))
Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün canım. İdrar testi yapsan çıkar belkievet o yuzden sabah ılk ıdrarda yaptıgında da boyle kop koyu t cıkarsa bhcg dendır dedıler ben de yarın tekrar denıycem . ınsallah bhcg den dolayı pozıtıftır. tekrar yumurtlamak falan hevesım yok :))
Çatlama iğnesi kullanmış mıydınBana yapmadi gecen ay.
8. gun daha hıc yapmayı bırakmadım. 18 ınde pik 19 unda sılıklestı. 23 u de sılık gıbı az yukseldı gıbı oldu . bugun full kopkoyu. ben once ovulasyonda bellı oluyormu acaba dıye onun denemesındeyım yoksa zaten adet gecıkırse yapıcam bu sefer:))Yumurtlamadan sonra kaçıncı günün canım. İdrar testi yapsan çıkar belki
Canım umut vermek istemem ama okudugum kadarıyla önce silik sonradan koyulaşma olursa yüzde 90 u gebelik oluyor. Belki bugün çıkmaz ama bi kaç güne çıkar .8. gun daha hıc yapmayı bırakmadım. 18 ınde pik 19 unda sılıklestı. 23 u de sılık gıbı az yukseldı gıbı oldu . bugun full kopkoyu. ben once ovulasyonda bellı oluyormu acaba dıye onun denemesındeyım yoksa zaten adet gecıkırse yapıcam bu sefer:))
ahh hadı ınsallahhCanım umut vermek istemem ama okudugum kadarıyla önce silik sonradan koyulaşma olursa yüzde 90 u gebelik oluyor. Belki bugün çıkmaz ama bi kaç güne çıkar .