• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pik olmuşmu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bigstarmariposa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2021
229
80
18
43
Merhaba bayanlar ilk kez ovülasyon testi ile takip yapıyorum pik olmuş diyebilirmiyiz yoksa devammı
20210327_143134.jpg

Olmamis yarin öğlen tekrarlayin. Pik süreniz kisaysa gunde 1 testle en koyu hali yakalayamayabilirsiniz. Yumurtlama doneminde gunde 2 test yapmak daha sağlam sonuç verir. Kimi insanda 3 gün kopkoyu pik olurken kimi insanda pik bi kac saat icinde silinmeye başlıyor 🤷‍♀️

Olmamis yarin öğlen tekrarlayin. Pik süreniz kisaysa gunde 1 testle en koyu hali yakalayamayabilirsiniz. Yumurtlama doneminde gunde 2 test yapmak daha sağlam sonuç verir. Kimi insanda 3 gün kopkoyu pik olurken kimi insanda pik bi kac saat icinde silinmeye başlıyor 🤷‍♀️
Teşekkür ederim bugün 2 de yapmıştım tekrarı ne zaman yapmalıyım

Merhaba bayanlar ilk kez ovülasyon testi ile takip yapıyorum pik olmuş diyebilirmiyiz yoksa devammıEki Görüntüle 2811114
Bence pik olmuş olabilir. Kendimde gözlemlediğim, doktor kontrolü ile de öğrenmiş olduğum, eğer sonraki testte koyuluğu giderse çatlamış olduğu.
Tabii yanlış yönlendirmeyeyim ama ben olsam kesin değerlendirirdim.

Bence pik olmuş olabilir. Kendimde gözlemlediğim, doktor kontrolü ile de öğrenmiş olduğum, eğer sonraki testte koyuluğu giderse çatlamış olduğu.
Tabii yanlış yönlendirmeyeyim ama ben olsam kesin değerlendirirdim.
Banada olmuş gibi geldi emin olmak için sordum.bugün saat 2 de tekrarlayacağım testi dünü değerendirdim 😊

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun öğlen koyu çıkan testi şimdi tekrarladim silik çıktı. Oldu bittimi yani anlamadım birsey 😔😔
20210328_140812.jpg
20210328_204842.jpg

Diğer adetinize kaç gun var dalgalanmalar olabiliyor mesela ben 12.gun koyu gibiydi oldu dedim fakat 17.gun esas koyulugu gördüm adetimde 31gunde olduğu icin esas olan 17.gundu

Diğer adetinize kaç gun var dalgalanmalar olabiliyor mesela ben 12.gun koyu gibiydi oldu dedim fakat 17.gun esas koyulugu gördüm adetimde 31gunde olduğu icin esas olan 17.gundu
Bende 30- 35 gün arası olurum adet o yuzden daha gec bekliyordum koyulasmayi. Ama kasikta ağrım oldu akıntı oldu şeffaf. sonra koyulaşmis çıkınca test acaba demiştim

Back