- 27 Mart 2021
- 229
- 80
- 18
- 43
- Konu Sahibi Bigstarmariposa
Merhaba bayanlar ilk kez ovülasyon testi ile takip yapıyorum pik olmuş diyebilirmiyiz yoksa devammı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bugün 2 de yapmıştım tekrarı ne zaman yapmalıyımOlmamis yarin öğlen tekrarlayin. Pik süreniz kisaysa gunde 1 testle en koyu hali yakalayamayabilirsiniz. Yumurtlama doneminde gunde 2 test yapmak daha sağlam sonuç verir. Kimi insanda 3 gün kopkoyu pik olurken kimi insanda pik bi kac saat icinde silinmeye başlıyor
Birini sabah 11 gibi birini aksam 19 gibi yapiyorum benTeşekkür ederim bugün 2 de yapmıştım tekrarı ne zaman yapmalıyım
Teşekkür ederim ilk defa bu ay deniyorum hiç bir fikrim yok öğreneceğim sanırımBirini sabah 11 gibi birini aksam 19 gibi yapiyorum ben
Bence pik olmuş olabilir. Kendimde gözlemlediğim, doktor kontrolü ile de öğrenmiş olduğum, eğer sonraki testte koyuluğu giderse çatlamış olduğu.Merhaba bayanlar ilk kez ovülasyon testi ile takip yapıyorum pik olmuş diyebilirmiyiz yoksa devammıEki Görüntüle 2811114
Banada olmuş gibi geldi emin olmak için sordum.bugün saat 2 de tekrarlayacağım testi dünü değerendirdimBence pik olmuş olabilir. Kendimde gözlemlediğim, doktor kontrolü ile de öğrenmiş olduğum, eğer sonraki testte koyuluğu giderse çatlamış olduğu.
Tabii yanlış yönlendirmeyeyim ama ben olsam kesin değerlendirirdim.
Süper İnşallah tutar diyelim:)Banada olmuş gibi geldi emin olmak için sordum.bugün saat 2 de tekrarlayacağım testi dünü değerendirdim
Oda ayrı mesela tabi inşallah tutarSüper İnşallah tutar diyelim:)
Süper İnşallah tutar diyelim:)
Çatlamış görünüyor. Bugün de değerlendirebilirsiniz:)
Çok teşekkür ederimÇatlamış görünüyor. Bugün de değerlendirebilirsiniz:)
Rica ederimÇok teşekkür ederim
7-8 saat var aradaKaç saat ara verip yaptınız tekrar
Yumurtlama olup çatladı büyük ihtimalle görüntü onu söylüyor benim 16 günümde çift çizgiyse bugün 17. Günüm çatlamış belirtilerimde vardı testle emin olmak istedim sizde bugün ve yarını değerlendirin7-8 saat var arada
Bende 30- 35 gün arası olurum adet o yuzden daha gec bekliyordum koyulasmayi. Ama kasikta ağrım oldu akıntı oldu şeffaf. sonra koyulaşmis çıkınca test acaba demiştimDiğer adetinize kaç gun var dalgalanmalar olabiliyor mesela ben 12.gun koyu gibiydi oldu dedim fakat 17.gun esas koyulugu gördüm adetimde 31gunde olduğu icin esas olan 17.gundu
Geç kalmış olmuyorum dimiYumurtlama olup çatladı büyük ihtimalle görüntü onu söylüyor benim 16 günümde çift çizgiyse bugün 17. Günüm çatlamış belirtilerimde vardı testle emin olmak istedim sizde bugün ve yarını değerlendirin