- 20 Ocak 2025
- 13
- 8
- 1
- 30
AyyyEvet 19 u baya baya kırmızı olmuş sonradan çatlamış ertesi gün silik olmaya başlamış
Aslında aynı gün ikisi de. Koyu olan 19u gece 01.25 diğeri öğleden sonra 16.00Evet 19 u baya baya kırmızı olmuş sonradan çatlamış ertesi gün silik olmaya başlamış
Evet evet bende dönüp tekrar bakınca saatleri fark ettimAslında aynı gün ikisi de. Koyu olan 19u gece 01.25 diğeri öğleden sonra 16.00
İyi yaptınız hatta silikleştiği gün bile yapın ondan sonra artık gerek yok beklemeye geçin umarım güzel pozitif sonuçlar alırsınızAyyyçok teşekkür ederim. Aslında testi yapmadan önce koyu kırmızı olan günü birliktelik oldu. Sonra testi yaptım. Koyu kırmızı görünce bir sonraki günü de değerlendirdim. Doğru mu yaptım acaba
Ahah teşekkür ederim canım. İnşallah olur bu ayEvet evet bende dönüp tekrar bakınca saatleri fark ettim
Amin inşallahAhah teşekkür ederim canım. İnşallah olur bu ayTesti yapmaya devam etmeli miyim?
Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallahAmin inşallahRabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sabah tekrar edin bakın çizgi silikleşti mi diye emin olun sonuca göre artık bırakın
Amin Amin çok sağolunAminnn canım çok teşekkür ederim inşallahDediğin gibi yapıcam inşallah.
İçimi rahatlattın Rabbim de senin gönlünü ferahlatsın inşallah
Güzel sonuç alırsam buraya gelir yazarım
Amin inşallah aynen baya incelmiş çatlama olmuş dilerim hayırlı sağlıklı güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallahEki Görüntüle 3540621 2 saat su içmedim bugün öğlen tekrar test yaptım artık soluklaşmış. Çatladı demek ki umarım tutar
Çok teşekkür ederim inşallahAmin inşallah aynen baya incelmiş çatlama olmuş dilerim hayırlı sağlıklı güzel pozitif sonuçlar alırsınız inşallah
Benimde bakar mısınız dün yaptım değerlendirdikdünü umarım değerlendirmişsindir çünkü pik 16:01 14:44 de yaptığın test pik
Silikleşene kadar devam edin bence çatlamış oluyorBenimde bakar mısınız dün yaptım değerlendirdik
Şimdi yine yaptım yine aynı iki çizgiSilikleşene kadar devam edin bence çatlamış oluyor
Yarın sabah 10 gibi tekrar yapın testi ve iki saat öncesi sıvı alımı yapmayın zaten yumurtlama dönemindesiniz baya kırmızı olmuş yarın silik olmuşsa çatlamış demek tekrar o günü de değerlendirinŞimdi yine yaptım yine aynı iki çizgi
Bugünü de değerlendirin her ihtimale karşıBenimde bakar mısınız dün yaptım değerlendirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?