Ovulasyon testim pik mi bakar mısınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EBTCUR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet 19 u baya baya kırmızı olmuş sonradan çatlamış ertesi gün silik olmaya başlamış
Ayyy çok teşekkür ederim. Aslında testi yapmadan önce koyu kırmızı olan günü birliktelik oldu. Sonra testi yaptım. Koyu kırmızı görünce bir sonraki günü de değerlendirdim. Doğru mu yaptım acaba

İyi yaptınız hatta silikleştiği gün bile yapın ondan sonra artık gerek yok beklemeye geçin umarım güzel pozitif sonuçlar alırsınız

Ahah teşekkür ederim canım. İnşallah olur bu ay Testi yapmaya devam etmeli miyim?
Amin inşallah Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sabah tekrar edin bakın çizgi silikleşti mi diye emin olun sonuca göre artık bırakın

Amin inşallah Rabbim kalbine gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sabah tekrar edin bakın çizgi silikleşti mi diye emin olun sonuca göre artık bırakın
Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallah Dediğin gibi yapıcam inşallah.
İçimi rahatlattın Rabbim de senin gönlünü ferahlatsın inşallah
Güzel sonuç alırsam buraya gelir yazarım

Aminnn canım çok teşekkür ederim inşallah Dediğin gibi yapıcam inşallah.
İçimi rahatlattın Rabbim de senin gönlünü ferahlatsın inşallah
Güzel sonuç alırsam buraya gelir yazarım
Amin Amin çok sağolun Allah Razı Olsun inşallah dilerim o güzel müjdeli haberi alırsınız buraya hamileyim diye yazarsınız Allah’ın izniyle bol şanslar

2 saat su içmedim bugün öğlen tekrar test yaptım artık soluklaşmış. Çatladı demek ki umarım tutar

Şimdi yine yaptım yine aynı iki çizgi
Yarın sabah 10 gibi tekrar yapın testi ve iki saat öncesi sıvı alımı yapmayın zaten yumurtlama dönemindesiniz baya kırmızı olmuş yarın silik olmuşsa çatlamış demek tekrar o günü de değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…