Değerlendirdim. Teşekkür ederim:)))dünü umarım değerlendirmişsindir çünkü pik 16:01 14:44 de yaptığın test pik
rica ederim ne demek allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat nasip etsin
Çok gerginmiş bu test bekleme süreleri, pik olup olmadığından emin olamıyor insanbu da benim çok zor bu işler
16. gun oglen pik aksam hemen catladı yani. boyle bı kac kez daha denk geldı paylastılar. degerendırmıssındır umarım :))Merhaba, ovulasyon testim pik mi emin olamadım dün adetimin 16. Günüydü bakar mısınız?
Değerlendirdim. Emin olamamıştım dün, sizler yazınca içim rahatladı. Teşekkür ederim16. gun oglen pik aksam hemen catladı yani. boyle bı kac kez daha denk geldı paylastılar. degerendırmıssındır umarım :))
benimkine de bakar mısın rica etsem16. gun oglen pik aksam hemen catladı yani. boyle bı kac kez daha denk geldı paylastılar. degerendırmıssındır umarım :))
su an pik yok da sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi_benimkine de bakar mısın rica etsem
evet 2 saat öncesinden su alımı yapmıyorum ilk testler baya koyu çıkmıştı ama sonra silikleşti anlamadım çok tuhaf geldi bana bu durumsu an pik yok da sıvı alımına dikkat ediyorsun değil mi_
polikistik over var dıye bende evel ezel oyle koyu cıkardı. ama kaset test yaptım. bu 2 aydır normal silik cızgı gordum sadece:) testten mı kaynaklı acaba. bu uzun olanlarda hep oyle cıkıyor heralde daha koyu.evet 2 saat öncesinden su alımı yapmıyorum ilk testler baya koyu çıkmıştı ama sonra silikleşti anlamadım çok tuhaf geldi bana bu durum
Yok aslında, sadece 26-30 gün aralığında bir olurum adetolabilir bazı insanlar birden fazla yumurtlayabiliyormuş sende de pcos var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?