- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 34
- Konu Sahibi Canan_mehtap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beyaz akıntı var bugün başka bir belirtim yokDun koyu cikmis bugun de ondan daha silik catlama olmus gibi duruyo ama baska belirtin varmi dikkat ettiysen kendinde anlayabilirsin
Çatlayınçamı yumurtlama oluyorCanım daha yumurtlamamış gözüküuorsun
Saat aralıklarına dikkat ederek bi ovü daha yap
Muhtemelen yarına çatlar
Bu günleri değerlendirin
Test çizgisi control çizgiaindeb koyu olacak o zaman pik demek yani yumurtan oluştu demek
Sonra da silikleşince çatladı demek
Bugun yaptigin digerinden daha silik dimi ben ekran dan yanlış gormemisimdir insallah bende bu marka testi kullandim bu ay pik gördüğüm resmide atiyim sana istersenBeyaz akıntı var bugün başka bir belirtim yok
Evet canım o atalıkta da ilişki olup döllenme olursa hamiş oluyorsuunnÇatlayınçamı yumurtlama oluyor
Banada daha silik geldi bugünkü ne demekkiBugun yaptigin digerinden daha silik dimi ben ekran dan yanlış gormemisimdir insallah bende bu marka testi kullandim bu ay pik gördüğüm resmide atiyim sana istersen
Bugünkü dünden daha silik sankiE
Evet canım o atalıkta da ilişki olup döllenme olursa hamiş oluyorsuunn![]()
Arkadasinda dedigi gibi catlama oluyo yumurta olgunlastiktan. Sonra 12 36 saat arasi catliyo icerde hazirda sperm varsa dollenme gerçekleşebilir demek o gun ve ertesi gun degerlendirme sartBanada daha silik geldi bugünkü ne demekki(
O zaman bugün değerlendirmek çok önemli olgunlaşmış oluyoArkadasinda dedigi gibi catlama oluyo yumurta olgunlastiktan. Sonra 12 36 saat arasi catliyo icerde hazirda sperm varsa dollenme gerçekleşebilir demek o gun ve ertesi gun degerlendirme sart
Evet canim oyle gorunuyoO zaman bugün değerlendirmek çok önemli olgunlaşmış oluyo
yumurtlama gununKızlar dünkü ve bugün kü ovülasyon testimi atıyorum size sizce ben yumurtladımmı 29 eylül beklenen adet tarihim
Siz nasıl değerlendirmiştiniz ve gebe kaldınız mıEki Görüntüle 2306550 Eki Görüntüle 2306550 buda ertesi gun siliklesti yani catlamis oldu
Bugün değerlendirdik yarında değerlendirmeyi düşünüyorum inş tutarYumurtlama olmuş evet çünkü t daha koyu olmuş. Çatlama olmamış henüz bugün kesin ilişkiye gir muhtemelen yarın falan çatlar. Yumurta çatladığında içerde sperm olmalı
Çatladıktan sonra ilişkiye girmek önemini kaybediyor mu pekiÇatlama olduğu zaman t çizgisi silik oluyor