- 21 Aralık 2024
- 9
- 1
- 29
-
- Konu Sahibi aysenurminel
Çatlama olmuş zaten
Cidden mi nasıl anlıyoruz pekiÇatlama olmuş zaten
Canım t tarafı silik çok aşırı koyu olsaydı yumurtlama devam ediyor gözükürdü fakat silik çıkmış yumurta çatlamışCidden mi nasıl anlıyoruz peki
Dün ya da cuma günü yaptığın test de var mı canım. Yani c ve t ikisini de koyu gördün mü?
T daha silikdi belli değildiDün ya da cuma günü yaptığın test de var mı canım. Yani c ve t ikisini de koyu gördün mü?
T daha silikdi belli değildi
Daha dün doktordaydım 14 mm dedi çatlamış falan demedi bikaç gün sonra koyulaşır mıCanım t tarafı silik çok aşırı koyu olsaydı yumurtlama devam ediyor gözükürdü fakat silik çıkmış yumurta çatlamış
Belki daha hic olmadi ? 14 mm yumurta catlamazki en az 20 olsunki olgun olsun öyle catlar bence, yanlis bilgide vermis olmayin.Canım t tarafı silik çok aşırı koyu olsaydı yumurtlama devam ediyor gözükürdü fakat silik çıkmış yumurta çatlamış
Devam et teste o zaman t taraf koyu çıkarsa yumurtlama olur değerlendirirsinBelki daha hic olmadi ? 14 mm yumurta catlamazki en az 20 olsunki olgun olsun öyle catlar bence, yanlis bilgide vermis olmayin.
Siz ovulasyon testine devam edin. Pik yani iki cizgiyi görünce öbür günü iliskiye girin. Hee bu ay hic görmezseniz kendiliginden yumurtlamaniz olmuyor demekktir. bidahaki adet döneminizde ya letu yada clomifen adli haplari doktorunuza yazdirip kulanin 5 gün kulanip 13. günde doktora gidilir eger büyüdüyse ovitrelle ignesiyle yumurtanizi catlatin hem böyle ovulasyonlarla ugrasmazsiniz igneden 36 saat sonra kesin yumurtlama oluyor
Canım devam et teste. Adet kaç günde bir oluyorsun? Bugün kaçıncı günün adetinDaha dün doktordaydım 14 mm dedi çatlamış falan demedi bikaç gün sonra koyulaşır mı
7 aralık ilk günüydü 3.gün klomen kullandım bi kutu daha kullandım toplam 2 kutu kullandım dün 14 mm dedi ama çatlatma iğnesi falan demedi geç. Yumurtlama olabilir dedi salı çatşamba perşembe ilişki dedi aferim geç oluyo 7 aralıkdan önceki 5 eylülde olmuştu 7 aralıkdada tarlusalla adetim olduCanım devam et teste. Adet kaç günde bir oluyorsun? Bugün kaçıncı günün adetin
Eğer pcos varsa bugün 16.gün yani 1-2güne olabilir yumurtlama. Ben de ilaç kullanmıştım iğne vermemişti canım. Sen test yapmaya devam et. T de c kadar koyu olunca yumurtlama oluyor7 aralık ilk günüydü 3.gün klomen kullandım bi kutu daha kullandım toplam 2 kutu kullandım dün 14 mm dedi ama çatlatma iğnesi falan demedi geç. Yumurtlama olabilir dedi salı çatşamba perşembe ilişki dedi aferim geç oluyo 7 aralıkdan önceki 5 eylülde olmuştu 7 aralıkdada tarlusalla adetim oldu
Çok teşekkürler yaardımcı oldunuz insan iyi şeyler duymak istiyo Allah razı olsunEğer pcos varsa bugün 16.gün yani 1-2güne olabilir yumurtlama. Ben de ilaç kullanmıştım iğne vermemişti canım. Sen test yapmaya devam et. T de c kadar koyu olunca yumurtlama oluyor
Ne demek birbirimize destek olmak amacıyla buradayızÇok teşekkürler yaardımcı oldunuz insan iyi şeyler duymak istiyo Allah razı olsun
Çok teşekkürler yaardımcı oldunuz insan iyi şeyler duymak istiyo Allah azı olsunEğer pcos varsa bugün 16.gün yani 1-2güne olabilir yumurtlama. Ben de ilaç kullanmıştım iğne vermemişti canım. Sen test yapmaya devam et. T de c kadar koyu olunca yumurtlama oluyor
Amin inşallahNe demek birbirimize destek olmak amacıyla buradayızrabbim inşallah dualarının emeklerinin karşılığını verecek