• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim ne anlama geliyor lütfen fikri olan var mı?

xbuse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 günde bir adet görüyorum döngümün 11. günü kasık ağrım akıntım ve hafif kanamam oldu ovulasyon testi yaptım t çizgisi daha koyuydu. Ertesi gün akşam bidaha test yaptım ikisi de silik pembe gibi çıktı . Ovulasyon bitmiş mi değerlendiremem mi? ikinci gün yaptığım testi paylaşıyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi :(

Eklentiler

• IMG_4789.jpeg
    IMG_4789.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 312
28 günde bir adet görüyorum döngümün 11. günü kasık ağrım akıntım ve hafif kanamam oldu ovulasyon testi yaptım t çizgisi daha koyuydu. Ertesi gün akşam bidaha test yaptım ikisi de silik pembe gibi çıktı . Ovulasyon bitmiş mi değerlendiremem mi? ikinci gün yaptığım testi paylaşıyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi :(
Değerlendir çeksin pik olmuş dünü bugün ve 2 daha değerlendir

28 günde bir adet görüyorum döngümün 11. günü kasık ağrım akıntım ve hafif kanamam oldu ovulasyon testi yaptım t çizgisi daha koyuydu. Ertesi gün akşam bidaha test yaptım ikisi de silik pembe gibi çıktı . Ovulasyon bitmiş mi değerlendiremem mi? ikinci gün yaptığım testi paylaşıyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi :KK43:
Degerlendir canım muhakkak

28 günde bir adet görüyorum döngümün 11. günü kasık ağrım akıntım ve hafif kanamam oldu ovulasyon testi yaptım t çizgisi daha koyuydu. Ertesi gün akşam bidaha test yaptım ikisi de silik pembe gibi çıktı . Ovulasyon bitmiş mi değerlendiremem mi? ikinci gün yaptığım testi paylaşıyorum lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi :KK43:
Değerlendirmelisin perşembe , cuma , cumartesi 3 gün.

merhaba benim testlerimi de yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_9296.jpeg
    IMG_9296.jpeg
    97,2 KB · Görüntüleme: 282
  • IMG_9327.jpeg
    IMG_9327.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_9330.jpeg
    IMG_9330.jpeg
    124,2 KB · Görüntüleme: 161
Back