Lütfen gördüğünüz de beni bilgilendirin kızlarKızlar kusura bakmayın hamile kalmak istediğim için ara ara burada konu açıp sizlerden bilgi ediniyorum bu da beni motive ediyor.
Reglim 15 ağustosta basladı 20 ağustosta bitti. Eşim ile 21 de ilişkiye girdik bugün de ovulasyon testi yaptım görseli ekleyeceğim. Ve bu geceyi de değerlendirdik.
Ama ovulasyon testim ne demek istiyor anlamıyorum regliden hemen sonra bu şekilde mi oluyor
Olabilir , bazı kadınlar reglden hemen sonra yumurtluyor. Çatlamayı görene kadar yani silikleşene devam edin değerlendirmeyeKızlar kusura bakmayın hamile kalmak istediğim için ara ara burada konu açıp sizlerden bilgi ediniyorum bu da beni motive ediyor.
Reglim 15 ağustosta basladı 20 ağustosta bitti. Eşim ile 21 de ilişkiye girdik bugün de ovulasyon testi yaptım görseli ekleyeceğim. Ve bu geceyi de değerlendirdik.
Ama ovulasyon testim ne demek istiyor anlamıyorum regliden hemen sonra bu şekilde mi oluyor
Tam olarak pik değil ama bugün pik olur gibi duruyor testi yine yapın aynı saatteKızlar kusura bakmayın hamile kalmak istediğim için ara ara burada konu açıp sizlerden bilgi ediniyorum bu da beni motive ediyor.
Ayrıca her kadın farklıdır her yaradılış farklı kimi reglken bile yumurtlaya biliyor o yüzden gayet normal ve sanırım bunada erken döllenme deniyorKızlar kusura bakmayın hamile kalmak istediğim için ara ara burada konu açıp sizlerden bilgi ediniyorum bu da beni motive ediyor.
Gün aşırı ilişkiye girmem gerekiyor değil mi silikleşene kadarOlabilir , bazı kadınlar reglden hemen sonra yumurtluyor. Çatlamayı görene kadar yani silikleşene devam edin değerlendirmeye
Ben geçen ay reglimin 4. Gününde kadın doğuma gitmiştim kontrole ve orada doktor 2 3 tane yumurtlamışsın vs demişti demek ki benim yumurtlama dönemim regliden hemen sonra oluyor bunu mu anlamış olmalıyımAyrıca her kadın farklıdır her yaradılış farklı kimi reglken bile yumurtlaya biliyor o yüzden gayet normal ve sanırım bunada erken döllenme deniyordaha iyi birşey çünkü 3 haftalıkken kolay kolay kimse öğrenemez normalde ama siz hemen öğrenirsiniz
Sağ kaşığımda da ara ara ağrılar oluşuyorKızlar kusura bakmayın hamile kalmak istediğim için ara ara burada konu açıp sizlerden bilgi ediniyorum bu da beni motive ediyor.
Bende aynı şekilde gittim dr. Yumurtan büyümüş çatlamak üzere dedi 2 gün sonra regl oldum sen düşün sanırım reglken çatladı çok garip bir şekildeBen geçen ay reglimin 4. Gününde kadın doğuma gitmiştim kontrole ve orada doktor 2 3 tane yumurtlamışsın vs demişti demek ki benim yumurtlama dönemim regliden hemen sonra oluyor bunu mu anlamış olmalıyım
Eğer sperm sorunu yoksa her gün öneriliyorGün aşırı ilişkiye girmem gerekiyor değil mi silikleşene kadar
Öyle olması daha iyiGün aşırı ilişkiye girmem gerekiyor değil mi silikleşene kadar
Evet gerçekten çok garipBende aynı şekilde gittim dr. Yumurtan büyümüş çatlamak üzere dedi 2 gün sonra regl oldum sen düşün sanırım reglken çatladı çok garip bir şekildeyani her kadın farklıdır ve bunu 2 farklı dr. Söyledi çok saçma değil mi fnksma regle 1 2 gün kala ozaman ben reglkenmi ilişkiye girmem lazım yada böyle birşey mümkün mü
Çok şükür eşimde hersey normal bende de aynı şekildeEğer sperm sorunu yoksa her gün öneriliyor
Evet gerçekten çok garip
Kızlar kusura bakmayın hamile kalmak istediğim için ara ara burada konu açıp sizlerden bilgi ediniyorum bu da beni motive ediyor.