Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim düzgün ilerliyor mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
En iyi cevaplar
1
1.861
133
Kuzular merhaba ben 2 aydır ovulasyon deniyorum ilk ay 2li test almıştım 2. Testi yaptığımda pik gördüm Allah ın sevdiği kuluymuşum ikinci ay 10lu test aldım 5.gün yumurtlama gördüm 6. Gün hafif silikleşince bıraktım bu ay en çoklusundan aldım kalamayınca biryerde hata yapıyorum belki çatlamam uzun sürüyor diye düşündüm ama yapıyorum yapıyorum ya karışık çıkıyor ya bi koyu bi açık çıkıyor sizce normal mi bide eşimle 3 gündür ilişkiye girmiyoruz Bugün yarın yumurtlarım zaten biraz daha bekle Perhizle deneyelim bu ay dedim adamcağıza bekliyor o da garibim sizce ilerlemem normal mi telefon takvimime göre başladım çünkü Onun verdiği tarihleri baz aldığımda 1 gün önce veya sonda yumurtlamayı görüyorum testlerde ona göre 3 günüm var 3 güne göre test rengi normal mi

Eklentiler

• 25134D48-6752-41E5-A257-054E90D7287D.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 111
Selam, her an pik olabilir.Size kendi testimi paylaşacağım bir anda pik oldu. Bakın pikten önceki akşam bayağı silik

Eklentiler

• C2146189-2272-4841-92B5-A44AB5AD52F4.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 116
Şimdi bu testler beklediği için çizgiler incelmiş anlaşılmıyor. Ama pik olması bi günde bile olur belli olmaz. Size tavsiyem fotoğraflayın 5 dk sonrasını. Telefonda üzerine yazıp ordan bakın. Bekleyen testi yorumlamakta zor. Bi de 3 gün fazla. Bekleyen spermin kalitesi düşermiş. 48 saat tam ideali derler o yüzden gün aşırı deneyin derim

Selam, her an pik olabilir.Size kendi testimi paylaşacağım bir anda pik oldu. Bakın pikten önceki akşam bayağı silik
Masallah bu forumu bu kadar gezdim baktım ilk defa bu kadar koyu bir test görüyorum sizin yumurtalar gümbür gümbür gelmiş maşallah inşallah tutar ben aslında akıntımdan anlıyorum yumurtlama gününü ama bu ay böyle yapayım dedim

Adamı boşuna beklettik desene

İnşallah, hepimize nasip olsun Bence iyi yapmışsınız çünkü bazen fizyolojik akıntı oluyor insan karıştırabiliyor. Geçen gün bir arkadaşımız bir doktor grafiği paylaşmıştı en verimli gün pikten önceki günlermiş. Gün aşırı değerlendirmeye çalışın 3 gün ara biraz fazla gibi sanki. Çünkü her sperm 3 gün yaşamıyormuş.Pozitif gebelik testinizide görelim inşallah

Böyle yorumlar gelince bugünü değerlendirdik inşallah güzel sonuçlar alırız

Ovulasyonla hamile kalanlar catlama tarihini ve saatini soyleyin cinsiyet hesaplamasi yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…