- 22 Ağustos 2024
- 112
- 25
- 25
- Konu Sahibi birgebelikseruveni
Kızlar ovulasyon testim çatlamış mı sizce yoksa hala koyu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece yaşadığım sol kasık ağrısı ve mide bulantısı o yüzdendi demekki teşekkür ederimÇatlamış değerlendirmeyi unutma
Evet canım inşallah bebek haberini yazarsın sağlıklaDün gece yaşadığım sol kasık ağrısı ve mide bulantısı o yüzdendi demekki teşekkür ederim
İnşallah çok teşekkür ederim allah hepimizin kucağını doldursun ❤Evet canım inşallah bebek haberini yazarsın sağlıkla
Bir ebenin günlüğü testini kullanıyorum çok güvenilir bir testtir sanırım daha tam çatlamadı biraz daha silik olması gerekiyor galiba yeni yaptımÇatlamış veya bugün çatlayacak.
Kullandığın testi bilmiyorum ama benimki kontrol çizgisinden daha koyu olunca Çatlamış oluyor.
Senin çizgin kontrol cizgisinden bi tık daga açık renk
Evet. KatılıyorumÇatlamış veya bugün çatlayacak.
Kullandığın testi bilmiyorum ama benimki kontrol çizgisinden daha koyu olunca Çatlamış oluyor.
Bu daha çatlamamış anlamına mı geliyorEvet. Katılıyorum
Testten teste fark oluyor. Bak bu benim kullandığım ovülasyon testi. Bu kadar koyu olmasını istiyor. Yumurtlama için. Ama yinede Yumurtlama olmuşsun benceBu daha çatlamamış anlamına mı geliyor
Hangi marka bu canımTestten teste fark oluyor. Bak bu benim kullandığım ovülasyon testi. Bu kadar koyu olmasını istiyor. Yumurtlama için. Ama yinede Yumurtlama olmuşsun bence
Benimki bir gebenin günlüğüHangi marka bu canım
Benimde bir gebeenin günlüğü Ebru ablaya mesaj at sor ve bunsğreyi değerlendir canımBenimki bir gebenin günlüğü
Yani oldum bence zaten pcos var bende bunada şükür doktor çatlıcaksın dedi 18 mm dedi sonra o gün akşam pik oldu ama bu son testte bu kadar koyu olunca şaşırdım 3 gün yumurtlama olur mu üst üstteTestten teste fark oluyor. Bak bu benim kullandığım ovülasyon testi. Bu kadar koyu olmasını istiyor. Yumurtlama için. Ama yinede Yumurtlama olmuşsun bence
Bir gebenin günlüğü .Hangi marka bu canım
evet canım yumurtlamA olmuş ama yumurtan tam büyümeden çatlamışKızlar ovulasyon testim çatlamış mı sizce yoksa hala koyu mu
Eki Görüntüle 3497725
Teşekkür ederim ❤Testten teste fark oluyor. Bak bu benim kullandığım ovülasyon testi. Bu kadar koyu olmasını istiyor. Yumurtlama için. Ama yinede Yumurtlama olmuşsun bence
İlk pikten bir gün önce değerlendirdim canım sonra bir gün ara verdim ikinci pik dün gece yaptık bugün çatlamıştır dedim ama yine pik gibi duruyor bende yine değerlendiricem ebru ablaya ulaşmak çok zor hemen dönemiyor maalesef yoğunluktanBenimde bir gebeenin günlüğü Ebru ablaya mesaj at sor ve bunsğreyi değerlendir canım
Doktora illk pik günü gittim testi yapmadan çatlayacak 18 mm güzel şuan dedi eve gelince yaptım baktım pikevet canım yumurtlamA olmuş ama yumurtan tam büyümeden çatlamış
Bir gebenin günlüğünü kullanıyorum Bana göre sanki bugünde pik gibi üst üstte bu kadar olur mu ki sizcedeÇatlamış veya bugün çatlayacak.