Normal, her kadının ne kadar düzenli olsa bile her ay aynı günde yumurtlamayabiliyor. Stress, psikolojik yada daha farklı nedenlerle regl bile gecikiyor. Yumurtlama da gecikebilir. Ki sizin daha 13. Gün çok geç olan bi zaman değil. Ben bu ay döngümün 26. sında yumurtladımKızlar kasımda düşük yaptim kürtaj oldum şimdi tekrar gebelik düşünüyorum Allah nasip ederse ovulasyon testini o kadar cok yaptim ki 1 senedir biliyorum psikolojimi kotu etkilemekten baska bisey yapmiyo ama yapmam da gerekiyo adetim gec oldu bu ay 25 ocak son adet tarihim bugun 13.gun ama hala pik göremedim yeni test aldim devam edicem sizce hala pik olmamasi normal mi?
Çok teşekkür ederim yorumunuz için motive etti beni umarım benimde oyle olurNormal, her kadının ne kadar düzenli olsa bile her ay aynı günde yumurtlamayabiliyor. Stress, psikolojik yada daha farklı nedenlerle regl bile gecikiyor. Yumurtlama da gecikebilir. Ki sizin daha 13. Gün çok geç olan bi zaman değil. Ben bu ay döngümün 26. sında yumurtladım
Rica ederim lütfen test yapmaya devam edinÇok teşekkür ederim yorumunuz için motive etti beni umarım benimde oyle olur
Benim testime de bakar mısınızRica ederim lütfen test yapmaya devam edin
Sanırım fazla idrar gelmiş. Ama pik yakın gibi duruyor. Elinizde fazla varsa eğer koyulaşma olduğu gün sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez yapın. Ben sabah 3 de yaptığım da koyu ama pik değildi akşam 10da pik olmuştuBenim testime de bakar mısınız
Evet fazla olduSanırım fazla idrar gelmiş. Ama pik yakın gibi duruyor. Elinizde fazla varsa eğer koyulaşma olduğu gün sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kez yapın. Ben sabah 3 de yaptığım da koyu ama pik değildi akşam 10da pik olmuştu
Testler arası en az 8 saat olması gerekiyor. Yaklaştığını düşünüyorsanız 8 saat arayla testi tekrarlarsınız. Umarım şubat size uğur getirirEvet fazla olduelimde fazladan var uyumadan önce yine yapayım diyorum. Düzenli takip etmiyordum pcosluyum olmuyor yumurtlama Duphaston kullanıyorum 5. Gün adet olunca da gebelik tedavisine başlayacağız. Bugun belirti görünce test yapmak istedim ama fazla idrar damlatmışım
Yaptım ve dün pik gördüm degerlendirdik inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim yorumunuz içinRica ederim lütfen test yapmaya devam edin
Test yapmaya devam edin silikleştiği gün çatladığı gün demek o zaman da hamile kalma şansı çok yüksek oluyor. Kesinlikle değerlendirinYaptım ve dün pik gördüm degerlendirdik inşallah hayırlısı olur çok teşekkür ederim yorumunuz için
Benim testimede bakar mısınız bat 28 ŞubatTest yapmaya devam edin silikleştiği gün çatladığı gün demek o zaman da hamile kalma şansı çok yüksek oluyor. Kesinlikle değerlendirinbüyük ihtimal bugün silikleşir zaten en geç yarın
yani bu tarz ovulasyonlar tam koyulaşmıyor mu bilemiyorum ben strip olanları kullanıyorum çok belli oluyor ama sanki 15i yumurtlama gibi sizin. Daha koyu çizgi gördünüz mü hiç?Benim testimede bakar mısınız bat 28 Şubat
yani bu tarz ovulasyonlar tam koyulaşmıyor mu bilemiyorum ben strip olanları kullanıyorum çok belli oluyor ama sanki 15i yumurtlama gibi sizin. Daha koyu çizgi gördünüz mü hiç?
Çatlama da şöyle oluyor. İlk başta t cizgisi c çizgisiyle aynı yada daha koyu olunca pik günü sayılıyor ya. Ondan sonra ki gün tekrar testi tekrarlıyorsunuz eğer silikleşmişse çatlamıştırHayr artimed böyle oluyormuş zaten az çok araştırdım en koyusu bile yeterince koyu değilmiş 15den önce ve sonrasını hep değerlendiriyorum ama çatlama nasıl anlarım bilmiyorum
Yani çatlama oldu peki kaç gün değerlendirmeliyimÇatlama da şöyle oluyor. İlk başta t cizgisi c çizgisiyle aynı yada daha koyu olunca pik günü sayılıyor ya. Ondan sonra ki gün tekrar testi tekrarlıyorsunuz eğer silikleşmişse çatlamıştır
yumurtlama günü ve yumurtlamadan sonra 2 gün bunlar en yüksek zamanlarYani çatlama oldu peki kaç gün değerlendirmeliyim
Hepsini degerlendirdim sperm sorunu yoksa inşallah umudun yüksek ama zaten bu ayda olmazsa eşim sperm testi vericekyumurtlama günü ve yumurtlamadan sonra 2 gün bunlar en yüksek zamanlar
Canım bende artımed kullanıyorum başta çok kararsızdım güven veren bi marka değil ama benim ikisi de dün itibariyle çok koyulaştı. Sabırla beklemeni ve teste devam etmeni söylemeliyim. Benim yumurtlama günüm 11 ydi uygulamaya göre ama testte 11 çok silik çıkmıştı. Dün ve bugün çok koyulaştı ikisi de resmi atarım şimdiHayr artimed böyle oluyormuş zaten az çok araştırdım en koyusu bile yeterince koyu değilmiş 15den önce ve sonrasını hep değerlendiriyorum ama çatlama nasıl anlarım bilmiyorum
Canım ben hergun yapmadim ve simdi siliklestigi için onu kabul ettim çünkü hergun ilişki oluyordu zaten ve klomenden dolayı kasıklarım şişmiş gibi yürüyemiyordum yumurtlamada olduğumun farkindaydm degerlendirdik diye test yapmadm zaten günlerimden de anlasilir yazdmCanım bende artımed kullanıyorum başta çok kararsızdım güven veren bi marka değil ama benim ikisi de dün itibariyle çok koyulaştı. Sabırla beklemeni ve teste devam etmeni söylemeliyim. Benim yumurtlama günüm 11 ydi uygulamaya göre ama testte 11 çok silik çıkmıştı. Dün ve bugün çok koyulaştı ikisi de resmi atarım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?