Ovulasyon testim bakar mısınız

Mina7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
7
2
1
25
Kızlar kasımda düşük yaptim kürtaj oldum şimdi tekrar gebelik düşünüyorum Allah nasip ederse ovulasyon testini o kadar cok yaptim ki 1 senedir biliyorum psikolojimi kotu etkilemekten baska bisey yapmiyo ama yapmam da gerekiyo adetim gec oldu bu ay 25 ocak son adet tarihim bugun 13.gun ama hala pik göremedim yeni test aldim devam edicem sizce hala pik olmamasi normal mi?

Eklentiler

• IMG_2479.jpeg
    249,7 KB · Görüntüleme: 35
Normal, her kadının ne kadar düzenli olsa bile her ay aynı günde yumurtlamayabiliyor. Stress, psikolojik yada daha farklı nedenlerle regl bile gecikiyor. Yumurtlama da gecikebilir. Ki sizin daha 13. Gün çok geç olan bi zaman değil. Ben bu ay döngümün 26. sında yumurtladım

Çok teşekkür ederim yorumunuz için motive etti beni umarım benimde oyle olur

Evet fazla oldu elimde fazladan var uyumadan önce yine yapayım diyorum. Düzenli takip etmiyordum pcosluyum olmuyor yumurtlama Duphaston kullanıyorum 5. Gün adet olunca da gebelik tedavisine başlayacağız. Bugun belirti görünce test yapmak istedim ama fazla idrar damlatmışım

Testler arası en az 8 saat olması gerekiyor. Yaklaştığını düşünüyorsanız 8 saat arayla testi tekrarlarsınız. Umarım şubat size uğur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…