• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim acil yardım !!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sırasıyla cumartesi pazar pazartesi testlerim sizce ben ne oldum ya yumurtladım mı yumurtlamadım mı offf offf

Eklentiler

• IMG_1860.PNG
    IMG_1860.PNG
    178,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_1862.PNG
    IMG_1862.PNG
    252,9 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1863.PNG
    IMG_1863.PNG
    128,3 KB · Görüntüleme: 39
İki günlük testim şimdide koyulaşmadan silikleşti yarın randevu aldım doktorum da bu testleri de artık yapmam kafam iyi ve Allah bullak oldu test yapcam diye susuzluktan ölcem

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 30
Kaçıncı günün canım adetlerin duzenlimi hiç pik yapmamış testin catlamamis diye dusunuyorum

Kaçıncı günün canım adetlerin duzenlimi hiç pik yapmamış testin catlamamis diye dusunuyorum
Canım bak atayım sana testlerimi sırasıyla cumartesi pazar pazartesi en iyi koyuluk cumartesi oldu sonradan silikleşti ama dün yine koyuldu

Eklentiler

• IMG_1861.PNG
    IMG_1861.PNG
    179,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1863.PNG
    IMG_1863.PNG
    128,3 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1864.JPG
    IMG_1864.JPG
    14 KB · Görüntüleme: 31
Bu da bugünki testim 22.gün bügün adetlerim üç aydır düzensizlesti doktor yumurta tembelliği var dedi zaten normalde de 35 gün de bir olurdum yarın doktor randevum var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    11,5 KB · Görüntüleme: 33
Hayırlısı olsun canım hakkında ama dediğim gibi pik yapması lazım t ve ç eşit koyulukta olması lazım akıntı takibini dene istersen sumuksu uzayan akintiyi görünce gün aşırı ilişki olması lazım çünkü spermler kuru ortamda uzun süre yaşamaz ama o akıntıda 72 saate kadar yasayabiliyor

Back