Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu hafta hergün dedim eşime Hayırlısı inşallahbu günleri iyi değerlendir canım
Aynen bu hafta hergün dedim eşime Hayırlısı inşallah
Kaç gündür bi çalışma yoktu testi gösterdim eşime aaa çalışalım Madem dedi çok yorgun oluyo ama katlanacak artıkdaha da koyulaşacak ve sonra çatlayacak az kalmış
değerlendiriyorsanız rahat ol canım
inşallah bebişin hemen gelir
ben en koyuyu yakaladım şimdi hep silik çıkıyor
Kaç gündür bi çalışma yoktu testi gösterdim eşime aaa çalışalım Madem dedi çok yorgun oluyo ama katlanacak artık
Öyle canım aslında Çarşamba doktora gittim en büyüğü 7mm dedi yumurtanın çok üzüldüm bi dahaki ay ilaçla başlarız demişti hayıt tohumu aldım onu içtim günde bi kez test baya pozitif suan devam edeyim içmeyeeee yapcak bişey yok :) bebiş aşkın meyvesi :)
çalışma olmadan olmazz![]()
Öyle canım aslında Çarşamba doktora gittim en büyüğü 7mm dedi yumurtanın çok üzüldüm bi dahaki ay ilaçla başlarız demişti hayıt tohumu aldım onu içtim günde bi kez test baya pozitif suan devam edeyim içmeye
İnşallah canım rabbim hepimizin gönlüne göre versin Rabbim kucağımızı boş bırakmasınevet hayıt suyundan memnun olmayan kimseyi görmedim
inşallah gönlünce olur canım
Canim sabah yapılan ovu testi bayagi koyu aksam yapılan silikse o aradaki bikaç saatte çatlamış olabilir mievet hayıt suyundan memnun olmayan kimseyi görmedim
inşallah gönlünce olur canım
Canim sabah yapılan ovu testi bayagi koyu aksam yapılan silikse o aradaki bikaç saatte çatlamış olabilir mi
Canim sabah yapılan ovu testi bayagi koyu aksam yapılan silikse o aradaki bikaç saatte çatlamış olabilir mi[/QUOTEolabilir çalışmalara tam gaz devam bence çifti cızgiyi görünce her gün çalışma olmalı
Cnm kanındaki lh en yüksek seviyeye ulaşınca koyu çıkar o test ondan sonra silikleşir, lh tavan yapıp inince üç gün içinde yumurta çatlar. Yani bu üç gün degerlerebilirsin. Ben de hayit ekstrakti kullandım iki aydır bu ay 16 gün yumurtam catladi doktor bakmıştı. Baya ise yarıyor hormonlar için.Kızlar 19.günüm yumutluyo olabilirmiyim yardım
Bugün ki testi böyle şimdi çatlıyomu acaba
Lh düşmüş artık muhtemelen çatlamış yumurtan.Bugün ki testi böyle şimdi çatlıyomu acaba
Bu günü değerlendireyim dimiLh düşmüş artık muhtemelen çatlamış yumurtan.
Dün ki bu canım
Ayyy inşallah canım zaten Ağrı'da var yumurtalıklarımdacanım benimki de böyleydi aynen
çatlamış bugünü boş geçme sakın![]()