- 28 Mayıs 2020
- 61
- 27
- 8
- 33
- Konu Sahibi zeynom4435
Acil Yardımcı Olur musunuz Ovulasyon testi yorumu bekliyorum ilk defa kullanıyorum bu testi iki gündür çok koyu çıkıyor o yüzden ne yapacağımı şaşırdım resimleri ekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugünleri ve arkasındaki iki günü değerlendirin canım. İlişkiden sonra poponun altına yastık koy 20-30 dk bekle hemen duş alma. 13.gun de gebelik testi yapAcil Yardımcı Olur musunuz Ovulasyon testi yorumu bekliyorum ilk defa kullanıyorum bu testi iki gündür çok koyu çıkıyor o yüzden ne yapacağımı şaşırdım resimleri ekliyorum
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için ayın 2 si ve 3 de değerlendirdik bugünde değerlendirelim benim iki de çok koyu oldu çizgiler acaba neden öyle yumurtlama dönemi uzun oluyor mu yarın çatlar mı acaba ?Bugünleri değerlendirin
Bugünleri ve arkasındaki iki günü değerlendirin canım. İlişkiden sonra poponun altına yastık koy 20-30 dk bekle hemen duş alma. 13.gun de gebelik testi yapt
Teşekkür ederim yorumunuz için benim amh düşük yumurta kalitem zayıf o yüzden stres yaptım yumurtalama olmuş değil miBugünleri ve arkasındaki iki günü değerlendirin canım. İlişkiden sonra poponun altına yastık koy 20-30 dk bekle hemen duş alma. 13.gun de gebelik testi yap
Evet canim olmuş yumurtlamanTeşekkür ederim yorumunuz için benim amh düşük yumurta kalitem zayıf o yüzden stres yaptım yumurtalama olmuş değil mi
Merhaba Canım benimkine de bi bakabilir misinBugünleri ve arkasındaki iki günü değerlendirin canım. İlişkiden sonra poponun altına yastık koy 20-30 dk bekle hemen duş alma. 13.gun de gebelik testi yap
Koyulasma güzel ama tam pik. Olmamış canımMerhaba Canım benimkine de bi bakabilir misin
Teşekkür ederimKoyulasma güzel ama tam pik. Olmamış canım
Rica ederim yarın tekrarla yineTeşekkür ederim
Pko var mı sizdeMerhaba Canım benimkine de bi bakabilir misin
Yok canımPko var mı sizde
Bişey sormak istiyorum benim testlerim ayın 3 ve 4 baya koyu idi daha sonra 5 inde silik oldu çatladı diye düşünüyorum ama bugün tekrar ikinci çizgi koyulaştı be yapamam gerek fikir verir misinKoyulasma güzel ama tam pik. Olmamış canım
Bugünleri değerlendirin
Bence yine değerlendir 5inde yaptığın test bozuk olabilirAyın 3 ve 4 koyu idi tekrar koyulaştı resimlerini ekledim bakar mısınız ne yapmam gerek
Öyle yapalım artık riske atmayalım Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin inşallah çok stresli işler Ben amh düşük olduğu için stres yapıyorum acaba çatlama olmadı mı dieBence yine değerlendir 5inde yaptığın test bozuk olabilir
İkinci kez yumurtlama olabilir canm t çizgisi daha da koyulaşırsa tekrar değerlendirBişey sormak istiyorum benim testlerim ayın 3 ve 4 baya koyu idi daha sonra 5 inde silik oldu çatladı diye düşünüyorum ama bugün tekrar ikinci çizgi koyulaştı be yapamam gerek fikir verir misin
İnşallah hemşerim Malatyalısınız galibaİkinci kez yumurtlama olabilir canm t çizgisi daha da koyulaşırsa tekrar değerlendir