- 1 Şubat 2020
- 1.632
- 1.008
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Markası ne ki testinKızlar netten test aldım ovülasyon testi yumurtlamamı takip etmek için klomen tedavim btti doktor dün yumurtlama olmuş oluşmuş dedi çok şükür ama o testlerden yaptım orada çıkmıyor tek çizgi cıkıyor acaba bozuk mu bence bozuk çünkü ultrasonla çıktı ama testte yok?
Bende çatlatma iğnesinden bir gün sonra o markayla yaptım çift koyü çizgiyi gördüm iki gün üst üste ama bnde gebelik olmadı insalllah senin olurLaboquick
Yani benim yumurtam catladiginda çift çizgi görmüştüm doktor çatlamış dediğindeLaboquick
Aynı marka ile bende internet aldim devam et yapmaya senYani benim yumurtam catladiginda çift çizgi görmüştüm doktor çatlamış dediğinde
Yumurtlama olduğunda değil çatladığında LH yükselir. İğne yapıldı mı?Kızlar netten test aldım ovülasyon testi yumurtlamamı takip etmek için klomen tedavim btti doktor dün yumurtlama olmuş oluşmuş dedi çok şükür ama o testlerden yaptım orada çıkmıyor tek çizgi cıkıyor acaba bozuk mu bence bozuk çünkü ultrasonla çıktı ama testte yok?
Bna hormon testi yaptı FSH felan onlar iyi çıktı gayet haftaya yumurtalara bkck şuan ilaç vermedi bklmAmin inş Allah olur hepimizin olursonra tedviye devam ettnzmi
Yok arkadaş olup Bittikten sonra tek olur demek istedi sanırım. Çatladığında çift çizgi olur bi süre kalır öyle. Genelde 24-48 saat civarındaÇatlama olduktan sonra tek çizgi mi ne zman çift çizgi olacak acaba anlamadım ya![]()