Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testiii

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Merhaba kızlar. Yumurtlama günlerimi kasık ağrılarımdan ve ya uygulamalardan takip ediyodum ama ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanmaya karar verdim önerebileceğiniz bi sayfa ve ya test markası var mı?

Canım ben 2 aydır laboquick kullanıyorum gittigidiyordan alıyorum gayet memnunum ama daha hassas testlerde var minnakkurabiyelerrr ve birgebeningünlüğü İnstagram sayfasından alabilirsin takibini felanda yapıyorlar

Kızlar adetim biteli 2 gün oldu. Az önce yaptığım ovulasyon testi bu şekilde çıktı bana çok koyu gibi geldi. İlk defa başladım ovulasyon testine. Normal mi yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_20200622_123113.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 24
Kızlar adetim biteli 2 gün oldu. Az önce yaptığım ovulasyon testi bu şekilde çıktı bana çok koyu gibi geldi. İlk defa başladım ovulasyon testine. Normal mi yorumlar mısınız
Bence bir iki güne iyice koyulasma olur ordan yumurtlama olur cnm takip et ya ayni koyulukta yada t cizgisi c den daha koyu oldumuydu degerlendirmeye basla

Kızlar bu bugünkü ovulasyon testim adet bitimi nin bugün 3.günü.diğeri de dünkü testimdi anlamadım ben. Dün daha koyıydu bugün daha silik.Yorum bekliyorum. Ama dün uyandıktan sonraki ilk idrarımdı. Bugün gıda alımından 2 saat sonra yaptım.o yüzden olabilir mi. Anlayanlardan yorum bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20200623_212353.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20200622_123113.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…