Arkadaşlar merhaba adete 5 gün var bugün ovülasyon testi var elimde adetim geçerse eğer test alıcam ama bu testlerdede doğru olma ihtimalleride oluyor diye duydum dün de ovülasyon testi yaptım bugünde bugünki biraz daha soluk dünki koyuydu bi yorumlarnısınız birde adetime beş gün var yumurtalama tarihimde değil iki çizgi çıkıyor kafam karıştı resimdeki üstteki dün ki ovülasyon aşağıdaki bugünki ovülasyon
Aynen geçti çift çizgiler kafamı karıştırıyo adete 5 gün varHep koyu çıkması gerekiyor diye biliyorum yumurtlamanızın üstünden 14 gün geçtiyse bi gebelik testi yapın isterseniz
Merhaba kizlar. Bnde bir yildir deniyorum iki tarafta da hiçbir sorun yok butun detaylı testler yapildi yas 35. Rahim filmi de sorun yok. Ovulasyon ile takipteyim ama olmuyor. Yeterli koyulukta degil mi son testim kontrol edebilir misiniz? Bu arada 14-15-16-17-18. Günleri değerlendirdik.Hep koyu çıkması gerekiyor diye biliyorum yumurtlamanızın üstünden 14 gün geçtiyse bi gebelik testi yapın isterseniz
16.gğn pozitife en yakın ama tam pozitif de görünmüyor hiçbiriMerhaba kizlar. Bnde bir yildir deniyorum iki tarafta da hiçbir sorun yok butun detaylı testler yapildi yas 35. Rahim filmi de sorun yok. Ovulasyon ile takipteyim ama olmuyor. Yeterli koyulukta degil mi son testim kontrol edebilir misiniz? Bu arada 14-15-16-17-18. Günleri değerlendirdik.
Evet 16 . Gün olmuş yumurta birde adetinize kaö gün var16.gğn pozitife en yakın ama tam pozitif de görünmüyor hiçbiri
Normalde bat 29.04.2024 yani yarin ama son aylarda 1-3 gün öne ya da 1-3 gun sonrasına gecikme oldu. 27 gun normal siklusum.Evet 16 . Gün olmuş yumurta birde adetinize kaö gün va
Normalde bat 29.04.2024 yani yarin ama son aylarda 1-3 gün öne ya da 1-3 gun sonrasına gecikme oldu. 27 gun normal siklusum.
Eğer en garanti 1 inde test yap olmazsan bende olmazsam 1 inde yapıcam bakalım
Eğer en garanti 1 inde test yap olmazsan bende olmazsam 1 inde yapıcam bakalım
Hamilemisin canım test yaptın mı ?Aynen geçti çift çizgiler kafamı karıştırıyo adete 5 gün var
Valla iki gün önce yaptım negatifti dün çok üşüme aldı bugünde sadece göğüslerim dolgunlaştı uçları ağrıyo bi gün kaldı adetime bence olucamHamilemisin canım test yaptın mı ?
Test yaptın mı canımMerhaba kizlar. Bnde bir yildir deniyorum iki tarafta da hiçbir sorun yok butun detaylı testler yapildi yas 35. Rahim filmi de sorun yok. Ovulasyon ile takipteyim ama olmuyor. Yeterli koyulukta degil mi son testim kontrol edebilir misiniz? Bu arada 14-15-16-17-18. Günleri değerlendirdik.
Dün normal kaset test yaptım sabah ilk idrarla negatifti..... bugün yapmadım... adet olmazsam yarın yapacağım yine..Test yaptın mı canım
Valla bende şimdi yaptım negatif …Dün normal kaset test yaptım sabah ilk idrarla negatifti..... bugün yapmadım... adet olmazsam yarın yapacağım yine..
siz yaptınız mı? ovulasyon sonrası kaçıncı gündesiniz?
Adet tariniz ne zamanEki Görüntüle 3421836
Kızlar ovulasyon testlerime bakarmısınız?
17 nisan adet 1. Günümdü. Bu ay femara kullandım çatlatma iğnesi yapılmadı doktorum kendi catlıycak dedi. Döngüm 28-29 gün oluyorAdet tariniz ne zaman
30 u yada 1 inde çatlamış adet görmediniz mi hala peki17 nisan adet 1. Günümdü. Bu ay femara kullandım çatlatma iğnesi yapılmadı doktorum kendi catlıycak dedi. Döngüm 28-29 gün oluyor
Beklenen adet tarihim 15 mayıs gösteriyor30 u yada 1 inde çatlamış adet görmediniz mi hala peki