- 11 Şubat 2018
- 261
- 54
- 98
- Konu Sahibi Mutsuzprenses30
-
Hayır canım henüz pik olmamış yapmaya devam etArkadaşlar ovulasyon testine basladim bu ay doktor bana folik asit verdi 5. Gundeyim koyu cizgiyi gordum ama bilemedim de yumurtlama gunu mu degil mi anlayan varsa yorumlayabilirmi
Peki bu gunu degerlendirmem gerekiyo muHayır canım henüz pik olmamış yapmaya devam et
Adetinin kaçıncı günü? Daha pik olmamış T çizgisi Cden koyu olmalı... Adetin düzenli mi kaç günde bir oluyorsun?Arkadaşlar ovulasyon testine basladim bu ay doktor bana folik asit verdi 5. Gundeyim koyu cizgiyi gordum ama bilemedim de yumurtlama gunu mu degil mi anlayan varsa yorumlayabilirmi
Dünü değerlendirsiysen değerlendirmeye gerek yok.yumurtlama olana kadar iki günde bir değerlendirme yapabilirsn. Yarin tekrar test yapıp at canımPeki bu gunu degerlendirmem gerekiyo mu
Dünü değerlendirsiysen değerlendirmeye gerek yok.yumurtlama olana kadar iki günde bir değerlendirme yapabilirsn. Yarin tekrar test yapıp at
Normalde düzenliydi bu ay 4 gun gecikti kistim varmis doktor herseye bakti hamilelige engel degil dedi folik asit verdiAdetinin kaçıncı günü? Daha pik olmamış T çizgisi Cden koyu olmalı... Adetin düzenli mi kaç günde bir oluyorsun?
Testi yapmaya devam et o zaman daha koyulaşır muhtemelenNormalde düzenliydi bu ay 4 gun gecikti kistim varmis doktor herseye bakti hamilelige engel degil dedi folik asit verdi
Her gun duzenli assa yukari ayni saatlerde yapmaya çalışıyorum insallah koyulasirTesti yapmaya devam et o zaman daha koyulaşır muhtemelen
İnşallah canımHer gun duzenli assa yukari ayni saatlerde yapmaya çalışıyorum insallah koyulasir
Tmm canımTamam kuzum yarin tekrar atıcam
Düne gore bugün daha belirsiz neden.oyle oldukiTmm canım
Canım daha yeni yapmaya başlamışsın sabretDüne gore bugün daha belirsiz neden.oyle olduki
Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 2841321
Önceki gün de bugğn gibiydi canın ediyorum canım oruç tutuyorum zatenönceki gün de test yapmış mıydınız? Bir de sıvı alımına dikkat ediyor musunuz
Evet bu yumurtlamaBugun ki sanirim yumurtalamaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?