Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az kalmış ama sanki öyle değil mi?Daha var
Aslında ben kontrole gittim haftanın başında doktor kaliteli yumurta göremiyorum dedi ama bu baya koyu bence yaDaha var
Henüz çok silik, adetin kacıncı gunu döngünüz düzenli mi?Merhaba arkadaşlar,
az önce ovulasyon testi yaptım yeni aldığım için ilk denemem, sizce nasıl ?Sanki bir iki gün kalmış gibime geldi bana![]()
18. Gün hiç düzenli değil ondan aldım deneme amaçlıHenüz çok silik, adetin kacıncı gunu döngünüz düzenli mi?
Siz denemeye devam edin aynı saatlerde ve sıvı alımına muhakkak devam edın, pik olacagı zaman testte sanıyeler ıcınde ikinci cizgi kopkoyu oluyor, diğer zamanlarda 5 dk ıcınde koyulasıyor18. Gün hiç düzenli değil ondan aldım deneme amaçlı
Doktor ultrasonda çok küçük yumurta kaliteli değil bu ay olcağını sanmıyorum demişti pazartesi gittim kafam karıştı ovulasyon testim niye koyulaşıyorSiz denemeye devam edin aynı saatlerde ve sıvı alımına muhakkak devam edın, pik olacagı zaman testte sanıyeler ıcınde ikinci cizgi kopkoyu oluyor, diğer zamanlarda 5 dk ıcınde koyulasıyor
Çunku vücudunda herzaman lh vardır, en yüksek salgılandıgı gün yumurtlarsın, yumurtlama olur bak ama o yumurta ıllakı kalıtelı olacak dıye bısey de yokDoktor ultrasonda çok küçük yumurta kaliteli değil bu ay olcağını sanmıyorum demişti pazartesi gittim kafam karıştı ovulasyon testim niye koyulaşıyor![]()
Yani boşuna yapıyorum kop koyu da olsa hamile kalamamÇunku vücudunda herzaman lh vardır, en yüksek salgılandıgı gün yumurtlarsın, yumurtlama olur bak ama o yumurta ıllakı kalıtelı olacak dıye bısey de yok
Olur mu oyle sey doktor kontrolune gittiğinde henuz yumurtan görülmemiştir, ama büyümeye baslarsa neden olmasın, dongun duzensız oldugu ıcın ne zaman yumjrtlayacagını bılmıyorsun, o yuzden ovulasyon kiti kullanıyorsun, yumurta gelısıtırcı takviye al, zeytinyağında incir kürü denesene, hem daha cabuk buyur hem de kalıtelı yumurta olusur.. Umudunu hıcbı zaman kaybetme, Allahım isterse olur,doktorların hıc bısekılde hamıle kalmazsın dedıgı ınsanlar pespese bebek sahıbı oluyor.. Pko var mı sende?Yani boşuna yapıyorum kop koyu da olsa hamile kalamam![]()
Doktora soruyorum sorunum ne diye doktor birşey yok adetin düzensiz ondan olmuyor adetin düzenli olsa hemen olur diyo klomen kullandım bu ay ikişer tane yuttum hatta ümidim vardı ama yumurta gelişmemiş doğru düzgün dedi ümidimi kestim yinede ovulasyon testi aldım meraktan çünkü haftaya gelişir belki tekrar gel kontrole bile demiyor doktorumOlur mu oyle sey doktor kontrolune gittiğinde henuz yumurtan görülmemiştir, ama büyümeye baslarsa neden olmasın, dongun duzensız oldugu ıcın ne zaman yumjrtlayacagını bılmıyorsun, o yuzden ovulasyon kiti kullanıyorsun, yumurta gelısıtırcı takviye al, zeytinyağında incir kürü denesene, hem daha cabuk buyur hem de kalıtelı yumurta olusur.. Umudunu hıcbı zaman kaybetme, Allahım isterse olur,doktorların hıc bısekılde hamıle kalmazsın dedıgı ınsanlar pespese bebek sahıbı oluyor.. Pko var mı sende?
Sen benim dediğimi yap, hergun 2 tane kuru İnciri dogra kucuk bi kavanoza koy, üzerini gececek kadar saf Zeytınyagı dök üstüne, kavanozun kapagını kapat, mutfak dolabında karanlık bi yerde 1 gun beklet sabah ac karna incirler yiyorsun sonra tekrar 2 incir dogra aynı işlemi tekrarla, hergun Zeytınyagı koyman gerek yok, azalırsa eklersin, incirler hergun dograncak.. Cok guzel yumurtaların olacak yumurtlamaya kadar yapıyorsun bunu, ben bunu yaptıgım aylarda hep 3 4 gun once yumurtlama gördümDoktora soruyorum sorunum ne diye doktor birşey yok adetin düzensiz ondan olmuyor adetin düzenli olsa hemen olur diyo klomen kullandım bu ay ikişer tane yuttum hatta ümidim vardı ama yumurta gelişmemiş doğru düzgün dedi ümidimi kestim yinede ovulasyon testi aldım meraktan çünkü haftaya gelişir belki tekrar gel kontrole bile demiyor doktorum![]()
Bakalım onu da deneyeceğim bakalım teşekkür ederim cnm inşallah işe yararSen benim dediğimi yap, hergun 2 tane kuru İnciri dogra kucuk bi kavanoza koy, üzerini gececek kadar saf Zeytınyagı dök üstüne, kavanozun kapagını kapat, mutfak dolabında karanlık bi yerde 1 gun beklet sabah ac karna incirler yiyorsun sonra tekrar 2 incir dogra aynı işlemi tekrarla, hergun Zeytınyagı koyman gerek yok, azalırsa eklersin, incirler hergun dograncak.. Cok guzel yumurtaların olacak yumurtlamaya kadar yapıyorsun bunu, ben bunu yaptıgım aylarda hep 3 4 gun once yumurtlama gördüm
Şifa olsun inşallah, incir gerçekten mükemmel bi meyveBakalım onu da deneyeceğim bakalım teşekkür ederim cnm inşallah işe yarar![]()
Amin inşaAllahŞifa olsun inşallah, incir gerçekten mükemmel bi meyve
Sanki son bi gün veya evet bugün gibi
Dr ni değiştir canımDoktora soruyorum sorunum ne diye doktor birşey yok adetin düzensiz ondan olmuyor adetin düzenli olsa hemen olur diyo klomen kullandım bu ay ikişer tane yuttum hatta ümidim vardı ama yumurta gelişmemiş doğru düzgün dedi ümidimi kestim yinede ovulasyon testi aldım meraktan çünkü haftaya gelişir belki tekrar gel kontrole bile demiyor doktorum![]()