Ovulasyon testi

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
Arkadaslar bi sorum olucak 08.03.2016 regl tarihim normalde regl periyotlarim 33 gunde bir oluyorum ama bi dusuk yaptim ve dusukten sonra 2. Reglim ve 25 gun ustune oldum biliyorum cok uzattim asil konuya geliyim hemen ovulasyon testi aldim ama icinde 5 adet var ya cok istiyorum bi cocugum olmasini sizce kesin sonuc verir mi ?

testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı. daha catlamadımı yanı?

29, member: 676017"]testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı. daha catlamadımı yanı?[/QUOTE]
benimde ikinci cizgi silik cikiyo ne anlama geliyo acaba ya

Tam diger cizgiyle ayni koyulukta oldugun gun veya sonraki gun yumurtluyosun heralde pek bi bilgim yok.
Ama iki cizgininde ayni koyulakta olmasi pozitif demek

Arkadaslar ovulasyon testim dun poztfti koyuydu t dun iliskim oldu bugun baktim silik cikti test sabah yine iliskim oldu.... Yumurtam catlamis mi demek.... Silikken mi olmali iliski poztfkenken miii lutfen yazin yaaa:KK43:(( dun sabah bugun sabah bir de persmbe iliskim oldu. Dun poztfti bugun baya silik cikti.

Arkadaslar ovulasyon testim dun poztfti koyuydu t dun iliskim oldu bugun baktim silik cikti test sabah yine iliskim oldu.... Yumurtam catlamis mi demek.... Silikken mi olmali iliski poztfkenken miii lutfen yazin yaaa:KK43:(( dun sabah bugun sabah bir de persmbe iliskim oldu. Dun poztfti bugun baya silik cikti.

ovulasyon testinin üstünde pozitif oldduğu yani koyu çıktığı zamandan itibaren 24-36 saat içinde ilişki yazıyordu. ben de tam bilmiyorum. Eğer imkanınız varsa adetin 10 ve 17. günleri arasında ilişkide bulunun. ben ilk hamileliğimde 11- 14 ve 19. günlerde ilişki yaşamıştım artık hangisinde oldu bilmiyorum :-)

Merhabalar,
Araniza yeni katildim. Tam 1 yillik evliyim. Ben de pko var. Adetlerim asiri duzensiz söyle ki 11 Aralik 2015de adet oldum ocak ayi olmadim sonra 23 Subatta oldum cok kisa bir surede 19 gun gecti 13 Martta tekrar oldum. Adet duzenleyici haplar kullanmam yasak baska bir rahatsizligim nedeni ile hayatim boyunca hic dogum kontrol hapi kullanamicam. Ovulasyon testi siparisi verdim ve gelir gelmez denedim cizgi cikmaz da yine de bir deneyeyim dedim 9nisanda yaptim yani son adetimden 28gun sonra. Ogunden beri test yapiyorum ve hep attigim fotograftaki gibi cikiyor. Sizce 10 gun boyunca boyle cikmasinormal mi? Cok uzun yazdim biliyorum amasimdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim

Eklentiler

• 20160417_151606.jpg
    20160417_151606.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 51
muhtemelen yumurtlama zamanınızı geçmişsiniz o yüzden silik çıkıyor.

Adetin kaçıncı günü başlanmalı ovulasyon testi yapmaya.Ve günde 2 tane mi yapılıyor ?

adetinizin ne kadar sürdüğne bağlı. benim 29 gnde bir 14. gn yaptım sadece pozitif çıktı

image.jpg
Arkadaşlar testte bugün koyu çizgiyi yakaladım çok şükür ama ben dün gece ilişki yaptım bugecede ilişki olsunmu yarın gecemi yapalım ben napıyım bi yardımcı olurmusunuz

X