ovulasyon testi

asya_01

.1,62 boy başlangıç 83...güncel 75
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
16.624
42.770
34
kızlar bu son 3 günün ovulasyon testi 3 gündür de kahverengi arada da pembemsi kan lekelenmesi oluyor lütfen bilgisi olan varsa tecrübeli olan beni bilgilendirsin bu ay tutmasa bile en azından ben yumurtlama olup olmadığını çatlayıp çatlamadığını merak ediyorum ve lekelenme kafamı karıştırıyor neden olabilir diye resimde de var 18. günü olan en koyu o ama o da kıpkırmızı koyu olmadı lütfen yetişsin birileri bana

bayanlar yardımcı olacak bilgilendirecek kimse yok mu ilk kez kullanıyorum bunu yardım edin lütfen

lekelenme kafa karıştırdı bence bı gebelık testi yapsana. yada kan testı. adet dışında gelen kanamalar anormaldir. senınkıde yerleşme kanamasına benzıyor. 18 ve 19, gun koyu. zaten koyu oldugunda değil renc açılmaya başladıgında yumurtlamış oluyorsun. koyulaşması yumurtaların salınmaya hazır hale geldıgının habercısı. o gunu ondan sonrakı gunu degerlendırmelısın.

peki bu yerleşme kanaması yumurtlama günlerinde mi oluyor canım hani ben yerleşme kanaması olduğunu düşünmüyorum şöyle bu lekelenmeden 1 gün önce benim yumurtlama testi koyuydu hemen mi olur bu yerleşme kanaması adetime 10 gün var daha ama

hemen olmuyor bıldgım kadarıyla. bı kadın dogumcuya gıt neden olabılır dıye

doktorada hiç gitmek istemiyorum bu ay bide öteki ay ovulasyonu deneyip öyle gidicem gidiyorsun bir dünya para alıyorlar ya bişe yok deyip yolluyorlar ya bişe demeden ilaç yazıp gönderiyorlar bir çok kişi doktorlardan daha iyi bilgilendiriyor canım ya

Bende silik çizgiyi merak ediyorum. Acaba yakın günlerde mi ki ? İlk yaptım adet günüm geçti zaten bu ay düzen yok pek bende o yüzden rastgele oldu. Ama kaşık ağrısı ve akıntı var belki yumurta çatlar dedim ama silik çizgiyi görünce kafam karıştı. Sizce yeni mi geçti yoksa yakın mi? Yada alakası yok direk negatif mi

canım silik demek negatif demek zaten onu bazalma koyulaşmaya başladığı zaman pozitife doğru gidiyor demek benim ki de hep öyle çok kafa karıştırıcı yaa

canım silik demek negatif demek zaten onu bazalma koyulaşmaya başladığı zaman pozitife doğru gidiyor demek benim ki de hep öyle çok kafa karıştırıcı yaa
Neyse ben yine adet olmayı bekliyeyim madem hos o da geçeli baya oldu sağol canim.. Hayırlısı

bu forumdan öğrendiğim kadarıyla bazı kadınlarda yumurtama kanaması olurmuş sizinki de sanırım buydu

Eğer tam koyu yada daha koyu değilse negatiftir. Benimde hep biraz koyulaşır sonra siliklesti 2 ay yaptım çift koyu olmadı. Geçtiğimiz pazartesi doktora gittim foliküller kaynıyordu gelişmemişler. Pko var bende. Şimdi klomen iciyorum 5 günlük tek dozla başladı doktor. Folikül takibi yapacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…