• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi...

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
arkadaslar bu sabah adet oldum :14: onumuzdekı ay ıcın ovulasyon testı almayı dusunuyorum sızce ne zaman almalıyım ve ne zaman kullanmalıyım son sans onu deneyecegım onumuzdekı ayda hamıle kalamazsam kendı halıne bırakacagım artık ama bır kerede onu denemek ıstıyorum :34: bılgısı olan yada kullanmıs arkadaslar marka ısmı ve bılgı verırse cok sevınırım. :31::31::31::31::31:

arkadaslar bu sabah adet oldum :14: onumuzdekı ay ıcın ovulasyon testı almayı dusunuyorum sızce ne zaman almalıyım ve ne zaman kullanmalıyım son sans onu deneyecegım onumuzdekı ayda hamıle kalamazsam kendı halıne bırakacagım artık ama bır kerede onu denemek ıstıyorum :34: bılgısı olan yada kullanmıs arkadaslar marka ısmı ve bılgı verırse cok sevınırım. :31::31::31::31::31:

canım adetlerin kaç gün arayla oluyor ona göre hesaplanıyor 28 günde birse 11.gün başlanıyor yapmaya. teslerin içinde var zaten yapılışı...inşallah hemen gelir bebeğin...

canım adetlerin kaç gün arayla oluyor ona göre hesaplanıyor 28 günde birse 11.gün başlanıyor yapmaya. teslerin içinde var zaten yapılışı...inşallah hemen gelir bebeğin...

eylul 7
ekım 1
ekım 25
kasım 18
aralık 15
ocak 7

tarıhlerınde adet oldum ama kasım aralık ayındakı adetımı 34 gun sonra oldum bu ayda 24 gun sonra oldum genelde 24-25 gunde bır olurum.

LABOQUICK 20 ADET OVULASYON + 2 U. ERKEN GEBELİK GittiGidiyor'da 71360806
cnm ben burdan aldım gayet sorunsuz bi şekilde elime geldi adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladımm adetimin 12. 13.ve 14. günümde çift çizgi gördüm 3 günüde değerlendirdim boş geçirmedimm:9::9::9:
sende adettin bitince 2 gün sonra başlaa teste çift çizgi çıkıtığı gün hemen çalış kaç gün çıkarsa değerlendir bence ben daha sonuç almadım 8 gün var bata inş. güzel haberler alırım:49::49::49:

eslem, henüz gebelik olmadan gebelik takvimi mi kullanıyorsunuz?
moral olsun diye mi?

eslem ım canım her zaman kı gıbı yıne yardımcı oldun ıyı kı varsın canım arkadasım cok tesekkur ederım :16:

eslem, henüz gebelik olmadan gebelik takvimi mi kullanıyorsunuz?
moral olsun diye mi?
evet cnm totem yaptık önce ben yaptım bi arkadaşımızda benden sonra yaptı dün hamile olduğunu öğrendik inş. bende bi hafta içinde öğrenicem cnmm:9::9::9:
eslem ım canım her zaman kı gıbı yıne yardımcı oldun ıyı kı varsın canım arkadasım cok tesekkur ederım :16:

ne demek cnm yaa yardımcı olabildiysem ne mutlu banaa inş. güzel haberlerini duyarız cnmm:49::49::49:

arkadaşlar bende ovulasyan testi alamk istiyorum ama kapıda ödeme olucak bildiginz ste vasa lütfen yazarmsnız

Merhaba arkadaşlar ben de yeniyim.Sürekli takip ediyordum ama yeni üye oldum.Ben de bu ay yumurtlama testi ile takip ettim.Her eczanede bulunabiliyor.Netten sipariş etmenize gerek yok.İçinde 5 tane çıkıyor.25 TL.Çift çizgi yada ikinci çizgi silik çıktığında yumurtlama döneminizde demektir.Adetime 5 gün kaldı sonucu paylaşırım inşallah sizlere:)

Back