• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovülasyon testi

nehrylmzz61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
kızlar adetlerim biraz düzensiz. 4 senedir evliyim yeni gebelik dusunmeye basladım. son adetler 25 ocak 22 şubat 30 mart. son iliski 9 nisan. 3 kez ovülasyon testi yaptım sonuncusu bugüne ait. sizce değer yükselmiş mi yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_6E261961-ED19-46DF-ADDD-E88856128E2E.webp
    IMG_6E261961-ED19-46DF-ADDD-E88856128E2E.webp
    92,3 KB · Görüntüleme: 53
kesinlikle yükselmiş. önümüzdeki bir kaç günü iyi değerlendirin bence
kızlar adetlerim biraz düzensiz. 4 senedir evliyim yeni gebelik dusunmeye basladım. son adetler 25 ocak 22 şubat 30 mart. son iliski 9 nisan. 3 kez ovülasyon testi yaptım sonuncusu bugüne ait. sizce değer yükselmiş mi yorumlayabilir misiniz

gerçekten mi çok sevindim bana da artmış gibi gelmişti akıntı da oldu çünkü, bugün yapsak yeterli olur mu acaba bir de 9 nisanda olan etkiler mi?

9 nisandaki pek etkilemeyebilir. Çatlamaya yakınsınız ama daha silinmemiş. 3-4 günü iyi değerlendirin derim

yani ben dün gece pik gördüm onun akşamüstü ilişki olmuştu bugün aynı saatte tekrarlayacağım silikleşmesi mi gerekiyor bir gün içerisinde? Ortalama bir yumurta testte pik olduktan ne kadar süre içerisinde çatlar? Ben bir senedir uğraşıyorum henüz gebelik oluşmadı konumu okuyabilir misiniz bu testler ile tecrübemiz var ise RİCA EDİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? İnnovita ovülasyon testi hak.

Back
X