• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

sevdeselen34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar yumurtlama testlerimi yorumlar mısınız pcos var ve 2 haftadır gebelik için inofolic combi hp kullanıyorum daha önce yumurtlama testi kullandım ve asla pik olacak şekilde koyulaşma görmeden regl oldum

Eklentiler

• 61151489-56B2-4FA0-A8D7-F56C8C86F282.webp
    61151489-56B2-4FA0-A8D7-F56C8C86F282.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 81
13. Gün sanki var gibi ama tam değil çünkü c kadar koyulaşıyor canım seninki öyle değil maalesef. Adetten hemen sonra başladın mı? Bi de görene kadar devam et. Benim geçen ay beklediğim tarihten sonra oldu mesela ilk defa

13. Gün sanki var gibi ama tam değil çünkü c kadar koyulaşıyor canım seninki öyle değil maalesef. Adetten hemen sonra başladın mı? Bi de görene kadar devam et. Benim geçen ay beklediğim tarihten sonra oldu mesela ilk defa
Adetin 10. Günü başladım onlar çok silikti onları çekmedim 13. Gün bi tık daha koyuklaştıktan sonra yine silikleşmeye başladı belki kullandığım takviyeye bağlı erken yumurtlama olur düşündüm ama olmayacak sanırım🥹

Adetin 10. Günü başladım onlar çok silikti onları çekmedim 13. Gün bi tık daha koyuklaştıktan sonra yine silikleşmeye başladı belki kullandığım takviyeye bağlı erken yumurtlama olur düşündüm ama olmayacak sanırım🥹
Devam et belki bi daha görürsün. Ama göremezsen de yumurtlamak için takviyeler var doktora git mutlaka 🌹

Back
X