Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar yumurtlama testlerimi yorumlar mısınız pcos var ve 2 haftadır gebelik için inofolic combi hp kullanıyorum daha önce yumurtlama testi kullandım ve asla pik olacak şekilde koyulaşma görmeden regl oldum
13. Gün sanki var gibi ama tam değil çünkü c kadar koyulaşıyor canım seninki öyle değil maalesef. Adetten hemen sonra başladın mı? Bi de görene kadar devam et. Benim geçen ay beklediğim tarihten sonra oldu mesela ilk defa
13. Gün sanki var gibi ama tam değil çünkü c kadar koyulaşıyor canım seninki öyle değil maalesef. Adetten hemen sonra başladın mı? Bi de görene kadar devam et. Benim geçen ay beklediğim tarihten sonra oldu mesela ilk defa
Adetin 10. Günü başladım onlar çok silikti onları çekmedim 13. Gün bi tık daha koyuklaştıktan sonra yine silikleşmeye başladı belki kullandığım takviyeye bağlı erken yumurtlama olur düşündüm ama olmayacak sanırım
Adetin 10. Günü başladım onlar çok silikti onları çekmedim 13. Gün bi tık daha koyuklaştıktan sonra yine silikleşmeye başladı belki kullandığım takviyeye bağlı erken yumurtlama olur düşündüm ama olmayacak sanırım