Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhaba.. internetten test siparis etmiştim bugun elime ulaştı merak edip denedim ilk kez ovulasyon testi yapıyorum.. bat 2 Nisan testimi ekliyorum bu demek oluyor bilgi alabilir miyim reglim düzenlidir yani reglime su an 5 gun var
Kizlar merhaba.. internetten test siparis etmiştim bugun elime ulaştı merak edip denedim ilk kez ovulasyon testi yapıyorum.. bat 5 Nisan testimi ekliyorum bu demek oluyor bilgi alabilir miyim reglim düzenlidir yani reglime su an 5 gun var Eki Görüntüle 3567541
bat i yanlış yazmışım bi an pembeleşinceye biraz olsun koyu görünce bat 2 Nisan.. beni düşündüren ben ztn yumurtlamayi hissettim yani mart 15 kasik ağrısı mart 18 -19 da akıntı şeklinde tekrar mı yumurtlama olacak acaba.. adete kalmış 5 gün ondan merak ettim açıkçası..
bat i yanlış yazmışım bi an pembeleşinceye biraz olsun koyu görünce bat 2 Nisan.. beni düşündüren ben ztn yumurtlamayi hissettim yani mart 15 kasik ağrısı mart 18 -19 da akıntı şeklinde tekrar mı yumurtlama olacak acaba.. adete kalmış 5 gün ondan merak ettim açıkçası..