Ovülasyon testi

diyetisyen34

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2024
106
30
13
27
Merhaba herkese tüm gebelik bekleyen herkese güzel haberi almak nasip olur inşallah bende 14 aydır gebelik için uğraşıyorum ne bende ne de eşimde herhangi bir sıkıntı yok 3 kere yumurta büyütme ve çatlatma tedavisi oldum ama sonuş negatif başka bir ocak ayında başka bir doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok yaşında genç 6 ay bekle dedi beklemedeyim yani 11.03 yoğun bir yumurtlama akıntısı gördüm ve ertesi gün test yaptım silik bir çizgi vardı dayanamadım gece 3 de tekrar yaptım koyulaşmıştı görüntüyü ekliyicem ilk defa yapıyorum yardımcı olur musunuz sanırım pik değil öğleden sonra tekrar yapıcam bakalım

Koyulaşmaya başlamış sürekli yapmana gerek yok günde 1 kere yapsan yeterli bende yumurtlama akıntısı gelince 2 3 gün sonra pik oluyor mesela herkesin döngüsü kendine özel canım stresde gebeliği çok etkiliyor sakin kalmaya çalış diyeceğim ama olmuyor biliyorum bende 2 senedir bekliyorum bir sorun olmamasına rağmen olmadı daha beklemekten başka yapabileceğimiz birşey yok sakin kalmaya çalışacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…