Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az önce gördüm konunu bende seninle aynı durumdayım düzensiz adetlerim var ve 53. günüm bugün ve hala olmadım pazartesi kan vermiştim negatifti dün söktürücü kullanmaya başladım ve bugün ovulasyon yaptım pik gibi çıktı kafam karistiKızlar acil bakın Eki Görüntüle 3550950 Eki Görüntüle 3550949
Bak bouleKızlar acil bakın Eki Görüntüle 3550950 Eki Görüntüle 3550949
Yarın doktora gidicem bakalım ne dicekBak boule
Bende öyle düşünüyorum gitmeyiYarın doktora gidicem bakalım ne dicek
İnşallah vardım canımBende öyle düşünüyorum gitmeyi
Pqzartesi kan vermiştim olsa çıkardı diye düşünüyorum aslindaİnşallah vardım canım
Sen 53 günün sonundamı adet sokucuye başladınPqzartesi kan vermiştim olsa çıkardı diye düşünüyorum aslinda
EvetSen 53 günün sonundamı adet sokucuye başladın
Bugün 51. Gün pardonSen 53 günün sonundamı adet sokucuye başladın
Benim ki farklı ben adet sokucuye başladım bitti 4 gn adet olmam gerekiyo olmadım ama neden pik çıktı kafam karışıt ama ümidini kesme geç döllenme oluyo Rabbim ol dedi mi olurBugün 51. Gün pardon
Orası öyle de tabi ne bilim yaBenim ki farklı ben adet sokucuye başladım bitti 4 gn adet olmam gerekiyo olmadım ama neden pik çıktı kafam karışıt ama ümidini kesme geç döllenme oluyo Rabbim ol dedi mi olur
Bak sana bişey diyyimi asla pes etme ben çok agladım kaç defa o negatif sonucu gördüm bunalıma girdim ama vazgeçmeOrası öyle de tabi ne bilim ya
2.5 senelik evliyim Nisan ayında kimyasal gecirdim daha da olmadı üstüne adetlerim çok daha fazla uzadı arası olmuyor nerdeyse kafayı yemek üzere olduğum zamanlar da oldu bu ay famera kullandım o bile etki etmediBak sana bişey diyyimi asla pes etme ben çok agladım kaç defa o negatif sonucu gördüm bunalıma girdim ama vazgeçme
Doktor'un ne diyo peki sorunun tam ne oldunu biliyomusunız2.5 senelik evliyim Nisan ayında kimyasal gecirdim daha da olmadı üstüne adetlerim çok daha fazla uzadı arası olmuyor nerdeyse kafayı yemek üzere olduğum zamanlar da oldu bu ay famera kullandım o bile etki etmedi
Yumurtlama problemim var benim büyük ihtimalde pcos zaten ilaçla deniyoruz iste ama olmadı büyümedi yumurta ama adette olmadimDoktor'un ne diyo peki sorunun tam ne oldunu biliyomusunız
Ovuslasyonunuz nerdeyse pik gibi. Bence bugünleri degerlendirinBak boule
Çatlatma iğnesi demedinmi hiçYumurtlama problemim var benim büyük ihtimalde pcos zaten ilaçla deniyoruz iste ama olmadı büyümedi yumurta ama adette olmadim
Kurudukca aynı gibi oldular anlamadım vallahi saat 12 gibi tekrar yapacağım bakalım nasıl çıkıyorOvuslasyonunuz nerdeyse pik gibi. Bence bugünleri degerlendirin