Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama olmamış daha t nin c den dana koyu olması gerekiyorKızlar bu yumurtlamamı acaba bakarmısınız ?
Stres hiç yapma benim ovü günüm 11 ydi ama nasıl silik çıktı görmen lazım sonra birden 13 nde koyulaştı (alta foto atıyorum bak ordan) hiç strese girme bunun İÇİN yumurtlama günleri değişebiliyormuşBeni biraz stres yaptı gercekten
Yaa cidden 13-15 de cok baskın çıkmış inşalla gebelik testindede aynı cizgiyi görürsün canımStres hiç yapma benim ovü günüm 11 ydi ama nasıl silik çıktı görmen lazım sonra birden 13 nde koyulaştı (alta foto atıyorum bak ordan) hiç strese girme bunun İÇİN yumurtlama günleri değişebiliyormuşbende bu ay kullanmaya başladım testi şok olmuştuum
![]()
İnşallahYaa cidden 13-15 de cok baskın çıkmış inşalla gebelik testindede aynı cizgiyi görürsün canımbende bekliiyodum ya baskın çıksın diye çıkmayınca bir moralim düştü yani
![]()
Doğru haklısın inşallah pozitif olursa bizede dua etİnşallahiçimde iyi hisler uyandı umarım yanılmam
düşmüştür çok iyi anlıyorum senii ama stres çok etkiliyor o yüzden kafanı dağıtacak şeylere yönel
daha iyi hissediyor insan
Bu arada sabah ilk idrarla yapma bir de testi yapmadan önce su vs tüketme en az 2 saat![]()
Ederim tabikii pozitif olmazsa da ediyorum çocuk isteyen herkeseDoğru haklısın inşallah pozitif olursa bizede dua et![]()
Boşuna stres yapıp hormonlarını da etkileme benim pik 24. Gün olduBeni biraz stres yaptı gercekten
Dimi ya gereksiz yere işte bugün gördüm bende catlama adetten 14 gün sonraBoşuna stres yapıp hormonlarını da etkileme benim pik 24. Gün oldu![]()
Günü değişiyor bir de bir kaç ay önce 21. Gün pik görmüştümDimi ya gereksiz yere işte bugün gördüm bende catlama adetten 14 gün sonra
Gecte olabiliyor bazen işteGünü değişiyor bir de bir kaç ay önce 21. Gün pik görmüştüm