• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

asli33nazli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2025
7
0
1
22
25 Şubat adet günüm hala kullanmaya devam edeyim mi yoksa pik olmuş ama ben mi goremedim t çizgisi c den tam koyu değil ama silik de değil neden böyle oluyor anlamıyorum

Eklentiler

• 1000037398.jpg
    1000037398.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 29
25 Şubat adet günüm hala kullanmaya devam edeyim mi yoksa pik olmuş ama ben mi goremedim t çizgisi c den tam koyu değil ama silik de değil neden böyle oluyor anlamıyorum
9 Şubat sanki yumurtan olgunlaşıp çatlamış gibi ama sen yine devam et bence çünkü ben adet beklerken yumurtlama gördüm ayrıca burada ki okuduklarıma göre herkesin ki kopkoyu çıkmıyor olabilirmiş canım

9 Şubat sanki yumurtan olgunlaşıp çatlamış gibi ama sen yine devam et bence çünkü ben adet beklerken yumurtlama gördüm ayrıca burada ki okuduklarıma göre herkesin ki kopkoyu çıkmıyor olabilirmiş canım
Akşam 5 gibi yapıyorum işten gelince ilk defa kullanıyorum acaba yanlış mı kullanıyorum

Akşam 5 gibi yapıyorum işten gelince ilk defa kullanıyorum acaba yanlış mı kullanıyorum
Canım su alımına dikkat etmek gerekiyor 3-4 saat sıvı alımını olmaması gerekiyor onun dışında ben 1 de yapıyorum , yani belli bir saati yok aa birse ilk idrar değil tabi ki

Pik olmamış hala ama bu kaset testler bazen tam koyu da göstermiyor bence strip çubuk olanlar var ya onlardan alın birdaha ki sefere baya hassas oluyo onlar.

Back