Ovülasyon testi

sngllllll

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
229
43
13
30
Miratech Ovülasyon testi kullanan varmı doğru sonuçlar veriyor mu birde her gün aynı saatlerde sabah mı yapılmalı

Miratech Ovülasyon testi kullanan varmı doğru sonuçlar veriyor mu birde her gün aynı saatlerde sabah mı yapılmalı
her gün aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkst ederek yapılmalı test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmek lazım , miratech kullanmadım ama genel olarak mantık aynı testlerde

her gün aynı saatlerde ve sıvı alımına dikkst ederek yapılmalı test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmek lazım , miratech kullanmadım ama genel olarak mantık aynı testlerde
Teste dün başladm pozitifti değerlendirdik bugün de yaptm şimdi çizgi baya silik neden olabilir sadece 1 gün pozitif göründü

Eklentiler

• IMG_20250218_132519.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 19
Ben kullandım doğru sonuç veriyor ben çok memnunum sabah erkenden değil 10 10.30 arası yapilmali doğru sonuç almasan eğer öğle sonu 1 1.30 arası yap ben hep 1. 130 arası yaparım testin reçetesin de yazıyor saten kimi bayanlar da öğlen daha doğru sonuç veriyormuş bende de öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…