Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır çok teşekkür ederim regl takvimine göre bugün yumurtlama gösteriyor takvim yaniltiyo biraz sanırımDaha yumurtlama olmamış demek. Testi her gün yapmaya devam edin. İki çizgi de çok koyu olduğunda 3 gün üst üste ilişki olması gerekiyor
Evet takvim herkeste aynı günü gösteriyor maalesefTamamdır çok teşekkür ederim regl takvimine göre bugün yumurtlama gösteriyor takvim yaniltiyo biraz sanırım
Bunu öğrendiğim iyi oldu çok sağolunEvet takvim herkeste aynı günü gösteriyor maalesef
İkisi de aynı koyulukta çıkınca yumurtlama dönemidir.(koyu oluyır iki çizgi de )Yumurtlamadan sonra tekrar çizgi silikleşirse çatlama olmuştur.Yumurtlama gününü ve çatlama gününü üst üste değerlendirirseniz şansınız daha da artar.Kızlar banada yardımcı olur musunuz en alttaki sabah yaptığım. Tam anlamiyorum ovulasyon testinden
Ama en altin bir üstündeki yani dün akşam yaptığım biraz daha koyu bugün sabah yaptığım daha ince. Niye olabilir biliyor musunİkisi de aynı koyulukta çıkınca yumurtlama dönemidir.(koyu oluyır iki çizgi de )Yumurtlamadan sonra tekrar çizgi silikleşirse çatlama olmuştur.Yumurtlama gününü ve çatlama gününü üst üste değerlendirirseniz şansınız daha da artar.
Evet onu fark ettim.Biraz koyuluktan sonra yumurtlama olsaydı bugün tam koyulaşırdı.benimki öyle oluyordu.Kaç günde bi regli oluyorsunuz?en son ne zaman oldunız?Bi de sıvı alımına dikkat ettiniz mi ?size yardımcı olmaya çalışayım ben bol bol ovulasyon testi yaptımAma en altin bir üstündeki yani dün akşam yaptığım biraz daha koyu bugün sabah yaptığım daha ince. Niye olabilir biliyor musun
Sıvı alımına dikkat ettim 27-28 gunde bir adet oluyorum ama 3-4 aydir tüp bebek tedavisi gordum opu ve transfer oldum. Malesef geçen ay negatif sonuç aldim. Reglym tedavi yuzunden 3-4 gün en az geç geldi 3 aydir yaklaşık. Bu ay rahim dinlendirme sürecindeyim. Belki kendiligimden kalırım diye umut ediyorum. Bir umut ovulasyon testine sardimEvet onu fark ettim.Biraz koyuluktan sonra yumurtlama olsaydı bugün tam koyulaşırdı.benimki öyle oluyordu.Kaç günde bi regli oluyorsunuz?en son ne zaman oldunız?Bi de sıvı alımına dikkat ettiniz mi ?size yardımcı olmaya çalışayım ben bol bol ovulasyon testi yaptım![]()
Merhaba ben bu testleri yapıyorum biri yardımcı olsun döngümün 22.günü hala silik çıkıyor pik yapmadı neden olabilirDaha yumurtlama olmamış demek. Testi her gün yapmaya devam edin. İki çizgi de çok koyu olduğunda 3 gün üst üste ilişki olması gerekiyor
Siz testinize devam edin.Öncelikle yumurtalama zamanınızı bulun . Çatlama olup olmadığını öğrenin.Sıvı alımına dikkat ettim 27-28 gunde bir adet oluyorum ama 3-4 aydir tüp bebek tedavisi gordum opu ve transfer oldum. Malesef geçen ay negatif sonuç aldim. Reglym tedavi yuzunden 3-4 gün en az geç geldi 3 aydir yaklaşık. Bu ay rahim dinlendirme sürecindeyim. Belki kendiligimden kalırım diye umut ediyorum. Bir umut ovulasyon testine sardim![]()
Evet herhangi bi rahatsızlığınız var mı? Kaç günde bi regli olursunuz?Merhaba ben bu testleri yapıyorum biri yardımcı olsun döngümün 22.günü hala silik çıkıyor pik yapmadı neden olabilir
Ortalama 26-27 günde oluyorum reglim düzenli ama anlamadım rahatsızlığımda yok cnmEvet herhangi bi rahatsızlığınız var mı? Kaç günde bi regli olursunuz?
Kaset testlerden ziyade çubuk testleri öneririm ..Eper 26 -27 günde birse 13. 14 gün yumurtlama zamanunızdır ortalama ama hiç görünmüyorOrtalama 26-27 günde oluyorum reglim düzenli ama anlamadım rahatsızlığımda yok cnm
Bi de testlerinizde bozulma var gibi .renkler biribiribe girmiş .Ortalama 26-27 günde oluyorum reglim düzenli ama anlamadım rahatsızlığımda yok cnm
Pik durmuyo7-8-9 günler pik mi olmuş sizce
Evet normal silikleşme oldıysa çatlamıştır.bugünü de değerlendirinKızlar merhaba benim prolaktin değerim 28 di dostinex 2 tablet doktor verdi kullandim ve bu ay ovulasyon testi kullandım pik gördüğüm 2 gün oldu sonrası silikleşmeye basladi normal