Ovülasyon testi

Sister_123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
67
7
25
Kızlar merhabalar normalde ben 29 günde bir regl olurdum.
Fakat kasım ayında 3 gün geciktiği için aralığın 1’nde başladı 4’nde bitti.
Vel hasıl kelam eşimle 2 çocuğu düşünüyoruz.
Takvimde Aralığın 10’ndan başlayıp en son 15’aralıkta yumurtlama günü gösteriyor.
E tabi bizde eşimle korunmasız Aralığın 13-14-15 boş geçirmedik.
Fakat bugün ovülasyon testi yaptım merak ettiğim için silik çıktı bilgisizim yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• 28B2BE34-00BB-4D15-B6AA-84AEB9530A55.jpeg
    28B2BE34-00BB-4D15-B6AA-84AEB9530A55.jpeg
    21,8 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2408.jpeg
    IMG_2408.jpeg
    32,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_2406.jpeg
    IMG_2406.jpeg
    40 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar merhabalar normalde ben 29 günde bir regl olurdum.
Fakat kasım ayında 3 gün geciktiği için aralığın 1’nde başladı 4’nde bitti.
Vel hasıl kelam eşimle 2 çocuğu düşünüyoruz.
Takvimde Aralığın 10’ndan başlayıp en son 15’aralıkta yumurtlama günü gösteriyor.
E tabi bizde eşimle korunmasız Aralığın 13-14-15 boş geçirmedik.
Fakat bugün ovülasyon testi yaptım merak ettiğim için silik çıktı bilgisizim yardımcı olur musunuz ?
Yumurtlama gözükmüyor ikisi aynı koyulukta çıkarsa yumurtlama demektir ☺️ yumurtlama olmadığı günler silik çıkar bu şekilde

Yumurtlama gözükmüyor ikisi aynı koyulukta çıkarsa yumurtlama demektir ☺️ yumurtlama olmadığı günler silik çıkar bu şekilde
Peki yumurtlama testini geç yapmış olabilir miyim ? Çünkü suan döngümün tam 16 günündeyim normalde bu test regl tarihinden 10 gün sonra yapılıyormuş ya

Daha bugün bitti yani aralığın 1 nde başladı adetim 4 mde bitti
Bugün ayın 15 döngümün 16 günü

Geç yapmaya başlamışsınız adet bittikten 3 gün sonra yapmaya başlayın bi dahaki sefere☺️ daha sağlıklı olur
Biz aralık 13.14 ve bugünü değerlendirdik takvim de öyle gösterdiği için sizce olma durumu nedir 13.14 hamile kalma yüksek diyordu bugün de yumurtlama günü diyordu sözde 😅

Misal benim 6 gün sürüyor adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım 14. Ve 15. Günde yumurtlama gördüm

Misal benim 6 gün sürüyor adetim bittikten 3 gün sonra yapmaya başladım 14. Ve 15. Günde yumurtlama gördüm
Döngünüz ne kadar sürüyor ya benim 29 günde birdi her zaman
Bu sefer adetim 3 gün gecikti aralığın 1 başladı regl 4 bitti kafam çok karıştı belki de yumurtlamışımdır dün veya evvelsi gün öyle ise değerlendirdik o günleri

Döngünüz ne kadar sürüyor ya benim 29 günde birdi her zaman
Bu sefer adetim 3 gün gecikti aralığın 1 başladı regl 4 bitti kafam çok karıştı belki de yumurtlamışımdır dün veya evvelsi gün öyle ise değerlendirdik o günleri
Benimde sabit değil ama 27-33 degisiyordu ☺️

Biz geçen ayda denedik ama tutmadı oğluma şans eseri hamile kalmıştım öğrendiğim de 6 haftalıktı :) ama bu sefer neden böyle bilmiyorum :KK43:
Nasip kısmet bende ilk oğlumda 6 ay ki denememizde oldu bu defaki hamileliğimde ilk ovulasyon denememde insan bilemiyor yani gönlünüzden geçen olur inşallah☺️

X