Ovülasyon testi?

Ya kızlar benimde bata 5 gün var testlerim bu şekilde sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_1069.jpeg
    IMG_1069.jpeg
    104,1 KB · Görüntüleme: 27
Canım bana da bi yorum yapabilir missin 🤦‍♀️😂
sende henuz pik yok ama lh testi sabah yapılmaz zaten 10 dan 11 den sonra salgılanmaya baslayan gunduz hormonuymus kendılerı saatten emın olmasam da ogleden sonra yapılması ıkındın yapılması daha ıyıdır hep bunu bıldık oyle uyguladık :) ıkındın koyu cıkar aksam 8 10 arası bı daha yaparım daha da koyu cıkar genelde ertesi gun de silinir bazısının 1 gunde pik ve silik gordugu oldu burda oyuzden iki kez yapmak iyi ama sabah değil :)

sende henuz pik yok ama lh testi sabah yapılmaz zaten 10 dan 11 den sonra salgılanmaya baslayan gunduz hormonuymus kendılerı saatten emın olmasam da ogleden sonra yapılması ıkındın yapılması daha ıyıdır hep bunu bıldık oyle uyguladık :) ıkındın koyu cıkar aksam 8 10 arası bı daha yaparım daha da koyu cıkar genelde ertesi gun de silinir bazısının 1 gunde pik ve silik gordugu oldu burda oyuzden iki kez yapmak iyi ama sabah değil :)
14ü pikti sonra silikleşti. Ayın 17-18 tam olarak silikken şimdi reglime 5 gün kalmışken netleşmeye başladı acaba gebelikle ilgili olabilir mi diye merak ettim

14ü pikti sonra silikleşti. Ayın 17-18 tam olarak silikken şimdi reglime 5 gün kalmışken netleşmeye başladı acaba gebelikle ilgili olabilir mi diye merak ettim
olabilir tabi 8. 9. gun koyulasmabaslar falan ben de ilk oyle kesfettim yıllar once de. 14 bana pik gibi gelmedi belki sıvı alımı falan etki etmiştir.

Sanırım şimdi bugün pik oldu yani ben şimdi 17. Günde yumurtlamismi oluyorum

Eklentiler

• IMG20241123124759.jpg
    IMG20241123124759.jpg
    139,7 KB · Görüntüleme: 17
Canım merhaba Benim okuduğum bı kaç doktorun yazısında sabah 11 de yapılması en doğru sonuç diyordu çünkü sonrasında azalıyormuş sabah erkenden uyanıp bı kaç idrarını yaptıktan sonra 11 çok ideal sonuç diyorlardı ?

pik olan t nin de c den daha koyu oldugu gun. catlama sonra yaptıgında sılık cıktıgı gun. neden pik gunune yumurtlama dendıgını anlamadım. kurallar mı degısmıs bı kac yıldır yapmıyorum :)
Hayır yumurtlamayı tamamen görmediği için ay sonuna kadar da yapsa koyulaşma olmayacağı için zaten otomatikman silinmeye başladı ve çatlamış oluyor bazılarında öyle oluyor

Canım merhaba Benim okuduğum bı kaç doktorun yazısında sabah 11 de yapılması en doğru sonuç diyordu çünkü sonrasında azalıyormuş sabah erkenden uyanıp bı kaç idrarını yaptıktan sonra 11 çok ideal sonuç diyorlardı ?
ben de o saatte salgılandıgını okudum ama aksama azalıyor falan yazmıyordu belkı oyledıri. sadece aksama da çatlama gorulebılıyor dıye koyulasma basladıgında oglen aksam bakılıyor zaten catlama var mı daha mı koyu diye o dediğin herkeste olan bişise bende yanlıs oluyormus demek ki. ben hic sabah kalktıgımda ilk piki gormedim aksam cok koyu olursa sabahkinde de oyle cıkardı ogleden sonra catlama olurdu :)

ben de o saatte salgılandıgını okudum ama aksama azalıyor falan yazmıyordu belkı oyledıri. sadece aksama da çatlama gorulebılıyor dıye koyulasma basladıgında oglen aksam bakılıyor zaten catlama var mı daha mı koyu diye o dediğin herkeste olan bişise bende yanlıs oluyormus demek ki. ben hic sabah kalktıgımda ilk piki gormedim aksam cok koyu olursa sabahkinde de oyle cıkardı ogleden sonra catlama olurdu :)
Bende 16 gündür öğleden sonra yapıyorum hep tek çizgi çıktı şaka gibi ama çok zor görülüyordu ne zaman bı kaç gün yaptım 11 de bariz ortada ikinci çizgi vardı belki de öğleden sonra yaptığım için kaçırdım yumurtlamayi çünkü halen pik görmedim aşırı derecede morelim bozuluyor bende o yüzden bı araştırma yaptım öyle okudum bide sizin yazıyı görünce sorayım dedim bende şaşırdım napacam bugün 17 ci günüm 11.30 da yaptım gözle görülen var ama pik değil 🤷benin testlerim bakar mısın rica etsem bugün hariç hepsi öğleden sonra olan

Eklentiler

• 1000003353.jpg
    1000003353.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
X