- 10 Mart 2019
- 290
- 141
- Konu Sahibi falbaktirann
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlamayı görmüşsün çatlamış her sey yolundaOvülasypn Testim böyle kızlar. Ne diyorsunuz?
Bugün dahil kaç gün değerlendirmeliyim21 yumurtlama 22 çatlama olmuş canım değerlendir
Yumurtan çatlamış canım degerlendirmeyi unutmamerhaba ilk kez test kullanıyorum yorum yapar mısınız pik olmuş mu Eki Görüntüle 3508044
T çizgisi c sen daha koyu bugün 21 yumurtlama 22 de yumurtlama yarın tektarla havuç ye catlar t bin c den daha silik olması laizm arkadaşlar c ve t ye bakmamış sanırım degerlendir bu günü yarın tekrarlaOvülasypn Testim böyle kızlar. Ne diyorsunuz?
Yumurtlama olmuş ve çatlamış değerlendirme yaptin mimerhaba ilk kez test kullanıyorum yorum yapar mısınız pik olmuş mu Eki Görüntüle 3508044
21 yumurtlama 22 çatlama olmuş canım değerlendir
Benimkine de bakarmısınızYumurtan çatlamış canım degerlendirmeyi unutma
pik olan t nin de c den daha koyu oldugu gun. catlama sonra yaptıgında sılık cıktıgı gun. neden pik gunune yumurtlama dendıgını anlamadım. kurallar mı degısmıs bı kac yıldır yapmıyorum :)Ovülasypn Testim böyle kızlar. Ne diyorsunuz?
Yani şuan çatlamış mı? Kafam karıştı iyicepik olan t nin de c den daha koyu oldugu gun. catlama sonra yaptıgında sılık cıktıgı gun. neden pik gunune yumurtlama dendıgını anlamadım. kurallar mı degısmıs bı kac yıldır yapmıyorum :)
ben koyuluktan emim olamadım ondan değerlendirmedim dünü bugünü değerlendirsem olur muYumurtlama olmuş ve çatlamış değerlendirme yaptin mi
gerçekten miiYumurtan çatlamış canım degerlendirmeyi unutma
Bana pik olmuş gibi gelmedi senin ki. Biraz daha bekle benceben koyuluktan emim olamadım ondan değerlendirmedim dünü bugünü değerlendirsem olur mu
aksam tekrarla catlar bugun ya da yarın heralde bugunu degerlendır yarını da :)Yani şuan çatlamış mı? Kafam karıştı iyice
öyle mi dersiniz artımed kullanıyorum bazen koyuluk bu kadar olabiliyor dediler emin olamadım sonra da silikleşti bugün anlamadımBana pik olmuş gibi gelmedi senin ki. Biraz daha bekle bence
13ünden beri korunmasız ilişki yaşıyoruz. Ciddi anlamda kramplarım var. Sebebi ne olabilir?aksam tekrarla catlar bugun ya da yarın heralde bugunu degerlendır yarını da :)
Bir daha almayacağım bir marka artımed. Soğudum iyice.öyle mi dersiniz artımed kullanıyorum bazen koyuluk bu kadar olabiliyor dediler emin olamadım sonra da silikleşti bugün anlamadım
:) yumurta buyurken ve catlarken oyle agrı kramp oluyor sonra gecıyor genelde :)13ünden beri korunmasız ilişki yaşıyoruz. Ciddi anlamda kramplarım var. Sebebi ne olabilir?